PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
24.11.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Rido, Airto (Roxy)
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House boat U Bukanýra

Tak jak? V létě nám bylo hej a už zase to přišlo tak náhle... Ráno tma, večer tma a když už konečně na sebe na těch pár hodin vidíme, všichni se tak nějak podivně chvějeme a vzrušením to rozhodně není. Co s tím? Buď se můžete nabalit jako pumpa a nezapomenout na promrzlá ušiska a nebo si do těch uší pustit něco, co spolehlivě zahřeje a popraskané rty roztáhne do spokojeného úsměvu. A klidně i ve čtvrtek a klidně i u vody! Další párty Unplugged, která se v pravidelných intervalech na House boatu U Bukanýra koná každý čtvrtý čtvrtek v měsíci, připadá na datum 24. listopadu. Trio DJs si tu sundá čepice a rukavice a dá se ihned do práce. Kdo zavítá na palubu tentokrát, co přesně se bude hrát a kdo do majku zazpívá? Lidé čtěte!

 

Večírek pod hlavičkou serveru techno.cz již tradičně krátce po osmé otevře jeho rezident DJ Face a pečlivá selekce stylů nu disco a deep house by vás měla spolehlivě rozehřát na provozní teplotu. Zvlášť, když i tentokrát pozvání přijal MC Manda, který všechny ty instrumentální skvosty ještě přetře do zářivého nátěru svým působivým hlasem. Pokud by to na vás bylo přeci jen poněkud pomalé, po desáté přihodíme pár polínek pod kotel. Do spárů si vás vezme odborník přes elektriku DJ Airto, ovšem ten tentokrát sáhne do úplně jiného soudku. Ten je napěchován samým kvalitním zbožím s nálepkou broken beat a to by bylo, aby vás ten jemně nalomený rytmus nerozparádil. Jenže s jídlem rostě chuť a když lomítka, tak pořádně! O to se postará po půlnoci Rido, jehož produkci si zamiloval a hlavně na své značce Metalheadz vydal slavný Goldie. Kde se to v Pavlovi všechno vzalo? Ideálně by to mohl prozradit právě jeho čtvrteční set, v němž se bude vracet ke kořenům a oprašovat skladby staršího data, které mají stále co říct a styl jungle tehdy jasně definovaly. A pokud vás k ránu nezahřeje Rido, tak pak už nikdo!

Další Unplugged, další pestrý večer, v němž tři hráči tak rádi experimentují s muzikou, kterou si nikde jinde nezahrají... Koukejte toho využít a určitě neseďte v tomhle nevlídném čase doma za pecí! Již tradičně na palubě potkáte také pisálky a foťáky serveru, který se den co den stará o to, abyste měli o taneční potažmo elektronické scéně u nás co nejvíce informací. Přijďte s námi zhodnotit ten letošní rok, pochlubte se, který zajímavý festival jste o prázdninách navštívili a pokud máte nějaký tip, jak náš web udělat speciálně pro vás ještě zajímavějším, tak směle do toho!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. prosince 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Nika77 (techno.cz) a Milan Kroutil (La Bella Vida).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016