PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
25.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Boris Hotton (DE / Feelharmonic / Visky), Pat Heart (Afrodrops), Lukas Micka, Awacs
Popis:
vstup zdarma
 
 
Boris Hotton hostem Just Like That

Na poslední Just Like That v tomto kalendářním roce oslavíme vznik nového českého labelu Visky Recordings a zároveň vydání prvního releasu „LOVE IS EP“, jehož autorem je belgický rodák natrvalo žijící v německém Siegenu Boris Hotton. Label Visky Recordings vzniknul z lásky k hudbě a dobrým deskám a hodlá se i v této převážně digitální době orientovat na vinyly s celosvětovou distribucí. Boris v letošním roce zabodoval mimo jiné skvělou věcí na londýnské značce Feelharmonic a logicky jsme ho museli na náš soirée pozvat jakožto producenta první desky na Visky.

 

Jako další vystoupí Albrecht Wassersleben, jeden ze zakladatelů a provozovatel německého labelu Uncanny Valley. S UA je spjata velká komunita umělců – producenty a djs počínaje, (choreo)grafiky konče; jména jako např. Jacob Korn, Break SL nebo Cuthead určitě lidem oddaným (deep) houseu něco říkají. Vzestup drážďanské značky Uncanny Valley byl raketový a po právu si nedávno vysloužil titul label měsíce od serveru Resident Advisor nebo reportáž v e-magazínu Slices. To všechno stihla tahle parta za o něco málo více než rok!

Line-up doplní i česká stálice Awacs, který ještě společně s Milanem Kroutilem obohatil letošní pražské léto luxusními dýchánky u Vltavy pod názvem La Bella Vida a nebudou chybět ani residenti JLT - Pat Heart a Lukas Micka. 

Přátelská rodinná atmosféra, skvělá hudba se vstupem zdarma - to všechno a mnohem víc vás bude tento večer čekat na Bukanýru. 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016