PARTYINFO

 

N.O.H.A.

Datum konání:
05.11.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
Live:
N.O.H.A.
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 400 czk
 
 
N.O.H.A. již tuto sobotu v ostravském Fabricu

N.O.H.A. aneb Noise Of Human Art je kosmopolitní kapela, Philip NOHA, Chevalier Hadley, Camila De Oliveira, Susi Gamboa, Thom Herian, Jartobass.

 

Stejně jako jejich původ, je rozmanitá i jejich tvorba, která nenechá nikoho bez reakce. Kapela je specifická stylově otevřeným mixem breakbeatu, drum & bassu, world music a energií nabitých groovů, kterým dodává atmosféru vokál charismatické zpěvačky Camila De Oliveira, Susi Gamboa a strhující MC Chevy z New Yorku. Na podiu N.O.H.A. exceluje jako smršť, vydává ze sebe nakažlivou pozitivní energii a nechává se unést atmosférou z publika.

 

 

Hlavou kapely a tvůrčím motorem je Philip Noha (saxofon, původem z Prahy). Na tvorbě textů se podílejí ostatní členové kapely. Při živém vystoupení členové vydávají ze svých nástrojů komplexní zvuky a posunují hranici mezi klasickými klubovými styly. Přirozeným způsobem tak sjednocují dynamický DJ set s velmi živou a hravou performancí.

Kromě zakoupení či vypálení zvukových nosičů se o kvalitách téhle kapely můžete na vlastní oči opět přesvědčit 5. listopadu v klubu Fabric. Prožijete strhující hudební večírek ve world-drum&bass rytmu, ze kterého budete odcházet maximálně spokojeni a naplněni pozitivní energií.

Zároveň se po koncertě uskuteční afterparty nabušená směsicí funku, breakbeatu, dnb a jiné výborné muziky, pod taktovkou dje Kmína a Soulphoniqa.

Předprodej bude stát 400 Kč a startuje 3. října a stejnou sumu budou stát lístky na místě!

Předprodej v obchodech SUBFORM (OC Futururm a bývalý Titty Twister Ostrava, Nádražní 29)

Těšíme se na Vás už tuto sobotu 5. listopadu ve Fabricu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016