PARTYINFO

 

MIDI LIDI - OPERACE KINDIGO!

flyer
Datum konání:
12.11.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
Live:
Midi Lidi, Puding paní Elvisovej
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 160/250 czk
 
 
Midi Lidi vystoupí tuto sobotu v ostravském Fabricu!

Ano, už tuto sobotu se v ostravském klubu Fabric představí známá česká elektronická kapela Midi Lidi. Bude to v rámci jejich Kindigo! Tour 2011, která je hlavně křtem jejich nové desky Operace Kindigo!

 

„Operace „Kindigo!“ to je čistá radost, která přináší hity i city. Deska je ale zároveň i hodně legrační, říkají o třetím albu Midi Lidi. Jejich novinka je ve srovnání s předchozími projekty Hastrmans, Tatrmans & Bubáks plná optimismu a podle průzkumu, který provedla sama kapela, se stane sedmým nejlepším českým albem všech dob!

12.11.2011 – FABRIC - Ostrava

Vstupenky: 160,- Kč předprodej / 250,- Kč na místě / Předprodej v Klubu Atlantik (rezervace na www.klubatlantik.cz)

 

 

MIDI LIDI – biografie:

Petr Marek (programing, synth, vocal)
Markéta Lisá (programing, synth, vocal)
Prokop Holoubek (drumpads, synth, klarinet, guitar, vocal)
Filip Cenek, Magdalena Hrubá, VJ Kolouch - video

Objev roku 2006! „Electro-video-láska. Čekání na robota“ - podobnými hesly a oldskool zvuky si vysloužili přezdívku „český Kraftwerk“, skutečnost je však mnohem šťavnatější…

Tříčlenný elektronický projekt kolem filmaře Petra Marka (ex Muzikant Králíček, Dekadentní divadlo Beruška, Kakaduo, Dr. Kombajn zábavy atd.), herce a hudebníka Prokopa Holoubka (ex Triglav, Lynx-Lynx, Dekadentní divadlo Beruška, Dr. Kombajn zábavy) a šperkařky Markéty Lisé, vznikl na základech emo/elektrogothic kapely Krásný stěhovák Gerard a Sexuální nábytek, jehož jsou všichni tři členy. Fungují teprve od dubna 2006, za tak krátkou dobu však odehráli velké množství koncertů v ČR a na Slovensku.

Stylově se kapela pohybuje na hranách elektra / experimental / IDM a to ve velmi tanečním a energickém mixu. Hudba je doprovázena odsekávaným sborovým zpěvem originálních českých textů. Právě toto spojení (elektronická hudba vs. české texty) kapele pomohlo najít rychle velké množství fanoušků a poměrně nečekanou hranost písní v rádiích (Rádio 1 a Rádio Student). Součástí živých performance je i VJ, který „realtime“ obrazově významně doplňuje vystoupení – všichni VJs – Filip Cenek, Magdalena Hrubá a VJ Kolouch (Anymade.org), kteří s kapelou vystupují, patří mezi etablované české vizuální umělce. Více na www.midilidi.cz

  Latest tracks by MIDI LIDI

 
Midi Lidi odehrají koncert v Ostravě
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016