PARTYINFO

 

WOLFISH NIGHT 3 WITH PHUTURE TRAXX

Datum konání:
19.11.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Phuture Traxx, Oneway, Robiq, Denysa, Piri, Matthew
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 130 czk, holky do 22:00 zdarma
Line-up:
21:00 - 22:15 Piri
22:15 - 23:30 Matthew aka Pus*y Killer
23:30 - 01:00 OneWay aka Wolfish
01:00 - 03:00 Phuture Traxx
03:00 - 04:30 Denysa
04:30 - 06:00 Robiq
 
 
Německý technomág Phuture Traxx zavítá v listopadu poprvé do České republiky!

Phuture Traxx (Neverending rec./Germany), OneWay aka WolFish, Robiq, Denysa, Piri a Matthew aka Pus*y Killer vám v listopadovém vydání eventu WolFish Night představí to nejlepší z tech house a techno scény.

 

Pokud holdujete současnému technosoundu, neměla by Vám tato listopadová WolFish Night v ostravském klubu Fabric, na které se představí vycházející hvězda světové elektronické scény - Němec Phuture Traxx uniknout!

Tento osobitý umělec původem s Freiburgu má na svém kontě opravdu nespočet energických tracků a remixů na labelech jako jsou Neverending Rec., Trapez Ltd., Agile, No-Logik nebo Dogma, které se pohybují na pomezí našlapaného techhousu a techna. Na spoustě z nich spolupracuje s neméně známým parťákem Citizen Kain, společně se kterým se může pyšnit několika desítkami remixů, mezi které patří například remix pro kostarického minimalového mága Maria Mirandu. Phuture Traxx je zároveň label manažerem Neverending rec. a Crash Tune rec..

Za svou kariéru Phuture Traxx vystoupil v zemích od Japonska přes Rusko, Indonésii, Evropu až po Jižní Ameriku, kde pravidelně performuje po boku světových superstars typu Sven Vath, Len Faki, Dubfire, Fritz Kalkbrenner nebo Tobi Neumann.

O support WolFish Night se postará z řad domácí djské špičky a djských talentů známá djane Denysa, která Vás překvapí svým energickým techno setem. Robiq - rezident klubu Fabric, kterého jste mimo jiné mohli také slyšet na letošním Pleasure Island. Piri - se svým specifickým tech house soundem, slavící letos 15 let strávených za mix pultem. OneWay aka WolFish - zakladatel eventu WolFish Night, který se pohybuje především na pražské scéně v klubech Pekelnej Bar, Wakata, Styx Smart Club, Havana, Touster a spousta dalších a pohybuje se ve stylu Tech house a Techna. Matthew aka Pus*y Killer - zakladatel Hellectro kompilace a eventu Kazín.

Mejdan jak se patří - to je listopadová WolfFish Night 18.11. v Pekelným baru a 19.11. v klubu Fabric.

Událost vytvořená promotérem: zde

SOUTĚŽÍME O VOLNÉ VSTUPY S RÁDIEM HELAX 937

Poslouchej ve dnech 14.-18.11.2011 rádio Helax na 93.7 FM nebo na internetu a vyhraj volné vstupy na tuto skvělou párty. Každý den jsou v pořadu Siesta 2 volňásky, které můžeš získat právě TY!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016