PARTYINFO

 

DRUMROLL SPECIAL

Datum konání:
11.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Total Science (Q Project, UK), CrissC, Theya, Vorel, Stantha, Blofeld, Eska, Neighbour, Reborn, Chris Vern (trumpeta)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 22:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Move 7.0 hostí Total Science v Matrixu!

Po dlouhých 9 letech přijíždí do Prahy podruhé v životě zahrát zásadní drum and bassDJ, anglický Q Project, půlka dua Total Science a majitel labelu C.I.A. Párty si vychutnáme s novým zvukem L’Acoustics ARCS v doprovodu brilantních DJs a MCs z pražských uskupení Bass Bros a DNBFever v pražském klubu Matrix, v rámci festivalu Move 7.0. a navíc se vstupem do 22 hodiny zdarma.

 

Česko nemělo to štěstí být u zrodu drum and bassové či junglové scény, ale můžeme si to alespoň pořádně vynahradit. V pátek 11.11.2011 tuhle příležitost budeme všichni mít v klubu Matrix, kde vystoupí jeden ze zásadních guru této komunity, Q Project z projektu Total Science.

TOTAL SCIENCE začali jako hip hopoví fanoušci, byli u zrodu rave scény, jejich jméno je synomem old school junglových zvuku a svojí aktivitou vydrželi až dodnes. Jen málokdo by vám mohl dát takovou lekci historie drum and bassu a stále se pyšnit svojí aktuální velikostí.

 

 

Duo Total Science tvoří Jason Greenhalgh a Paul Smith. Potkali se v Oxfordu roku 1987  a na začátcích rave scény v Anglii se uvedli nesmrtelným trackem Champion Sound. Po vlně úspěchů se začali profilovat jako Funky Technicians. Pod tímto pseudonymem vydrželi až do roku 97 a vydávali na legendárních labelech jako je Basement, Lucky Spin, Legend nebo nesmrtelný Good Looking.

Roku 1997 se začala psát nová kapitola jejich života, když se spojili s Brilem z Timeless a vytvořili novou značku C.I.A. nebo-li Computer Intergrated Audio. Spolu s tím také uspali projekt Funky Technicians a od té doby si říkají Total Science.

Jako jedni z prvních se začali věnovat old school junglu a přivedli ho zpět na scénu. To jim zajistilo značnou popularitu a vydání EP na respektovaných labelech jako je například True Playaz, Reinforced či Soul:R.

Na začátku milénia zakládají dceřiný label Advanced, protože samotný C.I.A. nestíhal pojmout množství a kvalitu tehdejší scény . Pomohli tak na svět spoustě vycházejícím hvězdám, které vydávali společně s e zkušenými a uznávanými producenty.

V roce 2003 rozjeli naplno promování své značky a vyrazili na světové turné. Jejich aktivita ale vůbec neutichla a hned následujícího roku založili nové studio a další label, specializující se na hip hop a soul nazvaný Skin Deep.

Jako jeden z vrcholu jejich kariéry by se dal označit rok 2005, kdy po sérii velmi úspěšných releasů získali všeobecné uznání, takže Jason si mohl dovolit dokonce pracovat na sólo projektu a jako Q Project vydává i pod světoznámým labelem Hospital!

Vloni Total Science zabodovali hitovkou Redlines a následovala série brilantních spoluprácí s brazilským djem S.P.Y.

Jejich posledním významným počinem je letošní EP Ghostrider na jejich domácí značce C.I.A.

Total Science se nechávají slyšet, že i v roce 2012 udrží laťku na nejvyšší úrovni a že se máme na co tešit!

Na Drumrollu vedle Total Science vystoupí dále djs Eska , Vorel, Stantha, CrissC, Theya, Blofeld,  Neighbour, Reborn a navíc Chris Vern na trumpetu.

Party Drumroll s Total Science je uváděna v rámci festivalu MOVE 7.0. a koná se v pátek 11. listopadu 2011 v klubu Matrix, do 22 hodiny je vstup zdarma, po 22 hodině je vstupné 100Kč. Matrix klub najdete na adrese Koněvova 13, Praha 3 nebo na stránkách www.matrixklub.cz a informce o akci na www.movefestival.eu nebo www.facebook.com/event.php?eid=132154646885933

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016