PARTYINFO

 

N:XTRA FEAT. DJ PROLIX

Datum konání:
19.11.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Hoodoo
DJs:
Prolix (uk) C.N.B, Frock, Racocheyl, Drumax & Neighbour, Wsks
2nd stage - Matoa, Merak, Kan-jacca, Bukaj, Drumstep LIVE!, Zwooky vs. Halama
Info:
http://www.nwp.cz
Popis:
vstup předprodej (Ticketstream do 18.11.) 80 czk, na místě 130 czk
Line-up:
Drumandbass "Dnbradio.cz" Stage 1

20:00 - 23:00 Neighbour b2b Drumax
23:00 - 00:30 Frock
00:30 - 02:00 PROLIX /UK/
02:00 - 03:30 C.N.B
03:30 - 06:00 WSKS b2b Racocheyl

Dubstep / Breakbeat / Electro "Nwp.cz" Stage 2

20:00 - 22:30 Zwooky b2b Halama
22:30 - 24:00 Kan-jacca
00:00 - 01:30 Merak
01:30 - 03:00 Matoa
03:00 - 04:30 Bukaj
04:30 - 06:00 Drumstep LIVE!
 
 
DJ Prolix už tuto sobotu v Praze v klubu Hoodoo
Britský DJ a producent Prolix zavítá v listopadu do Prahy!

Do Prahy míří z britských ostrovů maestro DJ Prolix /UK/ a vy u toho můžete být díky mejdanu N:XTRA, který se po vydařeném říjnovém křtu poprvé představí ve své plné síle. Takže pořádně zaznamenat datum 19. listopadu a místo konání Hoodoo Club (Korunní 106, Praha 3).

 

Na co všechno se můžete těšit?

- headliner akce - skvělý dj a producent PROLIX, který svou produkci vydává na světoznámých labelech jako Ganja Tek, Virus, Renegade Hardware, Metalheadz a dalších

- početný český dj support

- nově zrekonstruovaný prostory klubu Hoodoo v centru Prahy

- 2 prostorný, rovnocenný hudební scény (1. drum&bass stage, 2. dubstep, breakbeat stage)

- Funktion One powerfull sound

- lidový vstupný 80 Kč v předprodeji a 130 Kč na místě

- warm upy na akci

- exkluzivní sety od vystupujících djs

- a hlavně "NA POŘADNOU KALBU AŽ DO RÁNA BÍLÝHO" :-)

 

DJ PROLIX podrobná biografie:

Chris McCarthy alias DJ Prolix se dnes zcela po právu řadí mezi neuznávanější producenty a DJe na světové D&B scéně, který se svými zaručenými dancefloor killery objíždí celou kouli a upisuje jeden track lepší než druhý těm nejvlivnějším světovým record labelům. Během puberty byl velkým fandou rocku a metalu, dokonce hrál na kytaru v kapelách, ale jako u mnoha dalších se mu stalo osudným setkání s hudbou The Prodigy, Orbital a Aphex Twin. Přirozeným sledem událostí vykročil na producentskou dráhu a netrvalo dlouho, aby si o Prolixovi začal štěbetat nejeden vrabec na střeše.

Počátky jeho hvězdné kariéry sahají do roku 2004, kdy se dostal do kontaktu s klukama z Noisia, několikrát je z rodného Brightonu (UK) v Holandsku navštívil a výsledkem jejich spolupráce byly jeho první pecky, který vyšly na Shadow Law Recordings a Cargo. Po kolaboraci s Noisií na sebe nenechaly další úspěchy příliš dlouho čekat. Hned další počin ve spolupráci s Nocturnal, track s názvem Crater, pro něj znamenal zlomový bod v kariéře následovaný úspěšným remixem skladby Barbarian na Ten Tone EP od Chase & Status. A to už tento nový talent na scéně nemohl uniknout pozornosti samotného DJe Hypea a Pascala, zakladatelů labelů Playaz, Frontline a Ganja. Ty Prolixova produkce natolik oslovila, že se ho rozhodli vzít pod svou exkluzivní patronaci. A co víc, dokonce pro něj formují zcela nový label Ganja-Tek, na kterém postupně začíná vycházet jeho "temnější" produkce, která by ne zcela vyhovovala charakteru jump-up směřovaných labelů Playaz, Frontline a Ganja. Hned první EP z roku 2006 s tracky Exile a Chokehold se stalo hitem. Následovali další skvělý EPs a už nebylo pochyb, že Prolix je dalším jménem, které se pevně zapíše do dějin světové D&B scény.

Poté, co se Prolix rozhodl pověsit na hřebík svůj full time job a přestěhoval se do Londýna, se začíná produkci věnovat od rána do večera, 7 dní v týdnu, ostří svůj sound, a tak není divu, že výčet record labelů, na kterých se objevuje, je skutečně  skvoucí. Z těch úplně nejznámějších zmiňme kromě již výše zmíněných např. Metalheadz, Renegade Hardware, Virus, Bad Taste, Project 51, C4CLTD... S velkým respektem k těmto labelům však v letošním roce zakládá i svoji vlastní značku Trendkill Records a vrhá se do pro něj nových vod - label managementu. Zcela se tak osvobozuje, stává se nezávislým umělcem a už v dubnu 2011 je na světě první EP, na kterém vychází jeho track Freeze Frame a Gridlok & Skitty s trackem Con Artist. Momentálně dokončuje druhý autorský EP s tracky Who Run It a Skull Snapz. Produkce na tomto labelu vychází jak digitálně, tak i na vinylu a jak už je Prolixovi vlastní, jde o pořádný energický deepárny, kde se na vás valí masa zvuků od samotného intra až po poslední zvonec na konec. Jedním slovem, prostě paráda!

Pokud by vám předchozí řádky o tomto excelentním dji a producentovi nestačili, zde je několik užitečných odkazů, pod kterými najdete vše, co byste chtěli vědět...

 

www.discogs.com/artist/Prolix

www.rolldabeats.com/artist/prolix/tracks/sort_by_year/asc

www.myspace.com/prolixuk

www.realplayaz.co.uk/prolix/

www.trendkillrecords.com/

www.soundcloud.com/trendkillrecords

www.beatport.com/artist/prolix/11115/tracks

www.trendkillrecords.com/2011/04/d-142-archive-now-on-youtube.html

www.realplayaz.co.uk/audiovideo/dj-mixes/prolix-studio-mix-2

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016