PARTYINFO

 

TECHNOSPHERE

flyer
Datum konání:
11.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Spiriakos, Keeper, Franke, Calbee, LamyCz vs Shimita, Šmuk
Info:
http://www.facebook.com...
 
3 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Technosphera v pražském Tousteru!

V pátek 11.11. v roce 2011 odletíme kosmickou lodí Touster do jiné dimenze zvané Technosphera. Poletíme kosmickou rychlostí a může se stát, že natrefíme na červí díru a už se nikdy nevrátíme :-).Pokud si troufnete tento výlet s námi absolvovat, tak vás rády uvítáme v pražském klubu Touster, kde se postupně všichni nalodíme.

 

Posádku odvážlivců budou tvořit dva piloti, kteří nám pomohou odstartovat a přistát - Šmuk a Franke, se...kundovat jim budou čtyři důstojníci - LamyCz vs Shimita, Keeper a Calbee, celé posádce bude velet kapitán lodi Spiriakos. Na vše budou dohlížet dvě koordinační důstojnice Jíťa a Eri, které tam zároveň oslaví další a možná poslední rok svého pozemského života :-). Během letu se budeme bránit před útoky minimálových, tralaláčkových a podobných vetřelců.

Takže start ve 21h, 11.11.11, klub Touster.

Spiriakos
Spiriakos je nejen precizní DJ s výbornou technikou, ale také vynikající producent. Na svém kontě má taktéž spousty remixů a skladeb pro světové labely, spolupracuje s umělci jakými jsou The Advent, Industrializer či A.Paul. Spiriakos hraje novodobé techno s použitím nových technologií a dává důraz na hutnou basovou linku. Tohoto táborského DJe můžeme často slyšet ve versus setech s DJem Noisem a DJem Steenem.

Keeper
Keeper je znám hlavně svým precizním stylem mixování a zálibou v bezchybné kombinaci různých triků na gramofonech. Jeho pojetí techna je velmi originální a osobité, díky svému nadšení se brzy stal jedním z respektovaných techno umělců u nás. Jako součást line-upů významných akcí je posledních pár let tím oblíbeným a on sám nešetří kvalitními sety, které si rozhodně zapamatujete.

Franke
Své první gramofony a první housové desky si kupuje v roce 1999. Postupem času přibývá jak house ,tak hlavně techno desek a kvalitnější technické vybavení. Franke je perfekcionalista , z jeho setů je cítit energie a dynamika. Velký důraz klade na vývoj setu a dějovost. V současné době hraje především techno, ale občas i house. Začátkem roku 2008 se pouští do vlastní produkce.

Calbee
Calbee začala vystupovat především jako pražská techno DJka v roce 2009. Zlomové okamžiky poznává díky jedinečné klubové noci s názvem Techno Beaty, kde se seznamuje se dvěma pražskými ostřílenými DJs Chudem a Šmukem z bookingu Duality DJs. Jelikož mají mnoho společného, včetně hudebního zaměření, příležitost na sebe nenechá dlouho čekat a od května 2010 se aktivně podílí na dalších dílech Techno Beatů. Nejvíce jí oslovuje energické techno.

LamyCZ vs Shimita
LamyCz a Shimita jsou DJs původem ze severních Čech. V roce 2005 si společně kupují gramce a mixážní pult a začínají trénovat, současně zakládají seskupení Techno Connection. Díky klubu STYX začínají pořádat pravidelné akce My Name Is Techno a postupem času hrají po dalších pražských i mimopražských klubech. Mají rádi staré dobré techno.

Šmuk
Šmuk se začal stávat DJem v baru Kajetán, kde se v řinu 2004 poprvé postavil za gramofony. V červnu 2005 se stal s kolegou a učitelem Digou produkčním klubu El Wood. Zde společně tvořili celotýdenní program a začali pořádat pravidelnou noc Refresh Connection. Později se stává rezidentem akce Naissance a Technobeaty. V prosinci 2006 zakládá s kolegou Chudem agenturu Duality Promotion. Oblibu našel v technu s prvky tribal a latinské muziky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016