PARTYINFO

 

LOLLYPOP FOR LIFE

Datum konání:
04.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vilém, Henriette, Raq
Info:
http://www.artforlife.cz
Popis:
vstup kluci do 23:00 zdarma, s orazítkovaným letákem vstup do půlnoci zdarma jinak 100 czk, specials: Jozef Sloboda underwear fashion show, Josef Čechota safer sex fashion, performance - with Dos Amigos & Lollypop Veterans
 
 
Páteční Lollypop for Live v Radosti FX!

O projektu: Art for Live cítí potřebu znovuotevírat veřejnou diskusi o prevenci, způsobech přenosu, životě s HIV a chování společnosti vůči HIV pozitivním spoluobčanům.

 

Lékaři letos v Česku zaznamenali do konce letošního srpna 104 nových HIV pozitivních. Od roku 1986 odborníci v ČR odhalili či potvrdili HIV u 1626 lidí, z nichž 335 už AIDS onemocnělo a 176 na ni zemřelo.

Zatímco se nemoc v posledních letech rozšiřuje o téměř dvě stovky nakažených ročně, veřejnost ztrácí o tuto problematiku zájem a dorůstající mládeži chybí základní preventivní informace. Věříme, že našimi aktivitami budeme vyvolávat veřejnou diskuzi o problematice HIV/AIDS a o tom, jak zasahuje českou společnost.

ART FOR LIFE je občanským sdružením, které získává finanční prostředky primárně prodejem a dražbou uměleckých děl věnovaných českými i zahraničními umělci, a pomocí

darů, k nimž motivuje firmy, organizace i jednotlivce. Všichni zúčastnění se této charitativní činnosti věnují z vlastních pohnutek, ve svém volném čase a bez nároku na honorář. Art for Life, o.s. finančně nepodporují stát ani žádné veřejné instituce.

Páteční Lollypop podporuje projekt ART FOR LIFE. Party, která je synonymem české  gay klubové kultury je poctěna participací na tomto projektu. Těšte se na opravdu exklusivní program, který kromě vystoupení našich residentních djs poctí svoji účastí a programem také dva přední čeští módní návrháři Josef Čechota a Josef Sloboda.

Podpořte i vy svoji účastí dobrou věc a zažijte večer, na který budete dlouho vzpomínat.

LOLLYTEAM

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016