PARTYINFO

 

STUDIO 54 - SILVESTR

flyer
Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Loutka, Enrico, Tommy Rogers, Eagle, Yan Dark, Ronny, Béda, Raffael De La Rue, Paco, Veekay, P-Jay, Slovak, Marty Fish, Kifli, Subgate, Finidi
Popis:
start 23:00, 390/490 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za silvestrovskou jízdu!
Oficiální New Year's Eve 2012 afterparty proběhne ve Studiu54!

17 dj's, cd pro každého jako dárek a afterparty až do pozdního večera - to je oficiální New Year's Eve afterparty ve Studiu 54!

 

Pokud vyrážíte v sobotu oslavit příchod Nového roku do víru velkoměsta, nabízí se vám spousta eventů, na kterých se budete zaručeně skvěle bavit. Jedním z nich je i New Year's Eve 2012 v pražském Průmyslovém paláci, na kterém vystoupí Michael Burian, Enrico, Lucca, Laydee Jane, Michal Poliak, Brian a John Culter.

Pokud se budete chtít i po skončení této velkolepé oslavy příchodu Nového roku skvěle bavit a prodloužit si tak vaší silvestrovskou jízdu, můžete zavítat na oficiální afterparty do Studia 54, kde se bude v silvestrovských radovánkách pokračovat až do pozdních večerních hodin Nového roku.

Za mixážním pultem se představí housový mág Loutka a rezidenti tohoto afterklubu - jsou Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Eagle, Subgate, Marty Fish, Yan Dark, Béda, Veekay, Finidi, Pete Walk, Raffael de la Rue, Kiffli, Paco, Slovak a P-jay.

Všichni příchozí obdrží jako dárek speciální silvestrovské cd mixované rezidentem Enricem. Široký sortiment drinků bude k mání hned na 4 barech - ve spodní části klubu na hlavním, Vip a speciálním Redbull silvestrovském baru a v horní části klubu na baru vrchním, kde si také budete moci odpočinout a pobavit se s přáteli.

Doprava:

Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1)

Přímo od pražského Výstaviště se můžete na afterparty do Studia 54 dopravit několika způsoby:

Taxi: Studio 54 - Hybernská 38 - Praha 1

Tram/Metro: Přímá linka č 5., Ostatní linky v kombinaci s přestupem na Metru C ve stanici Nádr. Holešovice nebo Vltavská, odkud jede Metro C až na Hlavní nádr., které se nachází v bezprostřední blízkosti klubu.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz a facebookovské události.

 

Těšíme se na vaší návštěvu!

 
Silvestr ve Studiu 54 - nejdelší Silvestr v Praze za 490,-Kč - last info! Silvestr ve Studiu 54 se 17 dj's za 390,-Kč v předprodeji! Zajímá vás, jaké parties chystá Studio 54 do konce roku? Studio 54 zve na Silvestra s Loutkou a 16-ti rezidenty tohoto klubu! Studio 54 láká na letošní Silvestr s DJem Loutkou a spouští předprodeje!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016