PARTYINFO

 

STUDIO 54 - SILVESTR

flyer
Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Loutka, Enrico, Tommy Rogers, Eagle, Yan Dark, Ronny, Béda, Raffael De La Rue, Paco, Veekay, P-Jay, Slovak, Marty Fish, Kifli, Subgate, Finidi
Popis:
start 23:00, 390/490 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za silvestrovskou jízdu! Oficiální New Year's Eve 2012 afterparty proběhne ve Studiu54!
Silvestr ve Studiu 54 - nejdelší Silvestr v Praze za 490,-Kč - last info!

20 hodin non-stop hudby, 17 dj's, cd pro každého a mnohem více - to je Silvestr ve Studiu54!

 

Již tuto sobotu to propukne! Nejdelší silvestrovská jízda v metropoli je tady! Ano řeč je o Silvestru ve Studiu 54, na kterém se představí 17 dj's během 20-ti hodinového djského maratonu. Kromě nabitého line-upu se můžete těšit na speciální silvestrovský bar, silvestrovské cd pro každého příchozího mixované djem Enricem, speciální dekorace a především skvělou atmosféru až do pozdních večerních hodin Nového roku.

Oslavte příchod Nového roku ve Studiu 54 za sympatických 490,- Kč na místě!

Jak jsme již zmínili, tuto sobotu propukne velkolepá silvestrovská jízda ve Studiu 54, jejíž konec je plánován na pozdní večerní hodiny Nového roku. Přinášíme vám poslední důležité informace k sobotní silvestrovské jízdě, na kterou jen tak nezapomenete.

Brány klubu se otevřou již ve 23 hodin a za mixážním pultem se kromě exkluzivního hosta - dje Loutky, představí 16 rezidentů tohoto klubu, kterými jsou Enrico, Tommy Rogers, Ronny, Eagle, Subgate, Marty Fish, Yan Dark, Béda, Veekay, Finidi, Pete Walk, Raffael de la Rue, Kiffli, Paco, Slovak a P-jay.

Všichni příchozí obdrží jako dárek speciální silvestrovské cd mixované rezidentem Enricem. Široký sortiment drinků bude k mání hned na 4 barech - ve spodní části klubu na hlavním, Vip a speciálním Redbull silvestrovském baru a v horní části klubu na baru vrchním, kde si také budete moci odpočinout a pobavit se s přáteli.

Na místě bude cena vstupenky 490,-Kč.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vás a přejeme mnoho úspěchů v Novém roce s dvojkou na konci.

 
Silvestr ve Studiu 54 se 17 dj's za 390,-Kč v předprodeji! Zajímá vás, jaké parties chystá Studio 54 do konce roku? Studio 54 zve na Silvestra s Loutkou a 16-ti rezidenty tohoto klubu! Studio 54 láká na letošní Silvestr s DJem Loutkou a spouští předprodeje!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016