PARTYINFO

 

STUDIO 54 - SILVESTR

flyer
Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Loutka, Enrico, Tommy Rogers, Eagle, Yan Dark, Ronny, Béda, Raffael De La Rue, Paco, Veekay, P-Jay, Slovak, Marty Fish, Kifli, Subgate, Finidi
Popis:
start 23:00, 390/490 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům za silvestrovskou jízdu!

22 hodin non-stop hudby, 17 vystupujících a strhující atmosféra - to byl Silvestr 2011 ve Studiu 54 za který vám děkujeme!

 

Máme za sebou dalšího Silvestra, který ukončil starý rok s jedenáctkou na konci a odstartoval ten nový 2012. Možností oslav Nového roku bylo tentorkát opravdu nespočet a jednou z nich byla i silvestrovská jízda ve Studiu 54.

Po strop naplněný klub oplýval skvělou atmosférou, kterou dokreslovaly novoroční dekorace a lahve sektu, jež k silvestrovským oslavám zkrátka patří.

Na prvním místě bychom chtěli poděkovat všem vystupujícím, kteří se postarali o jedinečnou atmosféru od začátku do konce, který byl tentokrát až ve 21 hodin Nového roku. Svými pestrými silvestrovskými sety nabitými pozitivní energií měli všichni tanečníci možnost slyšet jak aktuální sound, tak i staré hitovky, kterými se dostali mnohdy i o více jak deset let zpět.

Stejný dík patří také celému týmu Studia 54, který se silvestrovské jízdy účastnil a stojí za veškerými přípravami oslavy, na kterou se jen tak nezapomíná.

Ten největší dík ale patří vám - clubberům, kterých tentokrát dorazilo více jak 700 a vytvořilo opravdu strhující atmosféru až do novoročního večera.

Rádi bychom vám touto cestou popřáli vše nej do Nového roku 2012.

Děkujeme vám za vaší přízeň a budeme se na vás těšit na jedné z našich afterparties nebo připravovaném eventu.

Více informací o našich aktivitách naleznete na www.studio54.cz

 
Oficiální New Year's Eve 2012 afterparty proběhne ve Studiu54! Silvestr ve Studiu 54 - nejdelší Silvestr v Praze za 490,-Kč - last info! Silvestr ve Studiu 54 se 17 dj's za 390,-Kč v předprodeji! Zajímá vás, jaké parties chystá Studio 54 do konce roku? Studio 54 zve na Silvestra s Loutkou a 16-ti rezidenty tohoto klubu! Studio 54 láká na letošní Silvestr s DJem Loutkou a spouští předprodeje!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016