PARTYINFO

 

CZECH IT

Datum konání:
26.11.2011 - sobota
Místo konání:
Liberec - Casta
DJs:
Mutated Forms, P.no, Skuban, Misologi, Zero, Fireball, Morybundus, Kopeczek, Radar, Mc Nowik, VJ Mono
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:00, vstup 99 czk
 
 
Mutated Forms míří koncem listopadu do Casty!

Producentské trio původem z Estonska začalo tvořit hudbu nejprve jako koníček. Zakládající členové Alexander (Zub) a Artjom (G-ruff) začali experimentovat s různými žánry elektronické hudby za použití veškerých softwareových programů, které byly k mání. Následně v roce 2004 se k nim připojil třetí člen, zkušený DJ Alex H.

 

Začátkem roku 2004 se začaly objevovat první melodie Mutated Forms na různých drum'n'bassových CD kompilacích. V průběhu roku 2004 také vydali album na ruském labelu Prosvet Records nazvané "MF Project - No Limits", kde převládají jump-upové skladby, ale objevuje se i Liquid funk a několik experimentálních skladeb. Posluchači Drum'n'bassu i kritika přijali album velmi dobře. Poté v roce 2005 vydali album opět na experimentálním labelu s názvem Exegene Records, které se setkalo s velkým uznáním a jejich sláva šla rychle vzhůru. Právě díky tracku "My Feeling" se katapultovali směrem k hlavnímu proudu drum'n'bassové hudby.
Jejich studiové produkce jsou individuálně jedinečné a nezávislé na stereotypních trendech. Každá je výrazně odlišná, ale dohromady tvoří právě jedinečnou magii, kterou v sobě Mutated Forms mají. Jejich tvorba se dočkala velkého uznání od Djs zvučných jmen jako Fabio, Hype, SS nebo Grooverider. Jejich tracky vyšly například na labelech Grid, Metalheadz či Hospital. Spoustu energie z jejich hudby pocítíte nejen při samotném poslechu, ale hlavně při shlédnutí jejich show na vlastní oči. Díky tomu všemu se Mutated Forms dostali až na vrchol drum'n'bassové scény a v roce 2012 můžete od tohoto talentovaného tria očekávat velké věci.

www.facebook.com/mutatedforms

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016