PARTYINFO

 

FROM LONDON TO IBIZA

flyer
Datum konání:
25.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Stefan Brodin (UK), Paul Pure (UK), Justin Time (JAR), Pete Walk, Adam Cloud, Brady, Few
Info:
http://www.bypass-party.cz
Popis:
start 22:00
 
 
From London to Ibiza v Pekelným baru!

Poslední pátek v listopadu bude patřit speciální klubové noci s titulem FROM LONDON TO IBIZA pořádanou pod hlavičkou www.bypass-party.cz.

Pozvání přijali hned 3 zahraniční DJs STEFAN BRODIN (Ministry Of Sound/UK), PAUL PURE(Dirty Disco/UK), JUSTIN TIME (JAR), které spojuje fakt, že spolu vystupují na akcích pořádaných IBIZA GATHERING v klubech a barech EDEN, ES PARADISE, CAFE DEL MAR, IBIZA ROCKS a KANYA. S nimi po boku vystoupí v ČR populární PROUD-M DJs (Adam Cloud, Pete Walk) a BRADY & FEW Stefan Brodin (Electronic Sessions / Ministry Of Sound / UK )

Stefan původem Švéd, v UK působí od roku 2002. Je residentem Electronic Session a pravidelný host Toolroom Knights, oba mejdany pořádané v Ministry Of Sound. Tento rok hrál na oficiální warm up party pro Cream Amnesia v Ibiza Rocks a legendárním baru Cafe Del Mar. Oblibu má v electro a tribal house.

Paul Pure (Dirty Disco/UK)

V roce 2007 Paul získal svoji první londýnskou residenci, která nastartovala jeho kariéru a umožnila mu věnovat se djingu naplno. V posledních dvou letech se soustředí zejména na svou noc Dirty Disco pořádanou ve východním Londýně. Mimo Londýnských klubů Pacha, Egg, Ministry a Scala se letos také poprvé představil v klubech na Ibize a na Kollektiv Mehlstrasse v německém Hannoveru.

Justin Time (JAR)

Justin Time původem z Jižní Afriky letos rozhodně zažívá svůj nejlepší rok. Hudebně ovlivněn starším bratrem který byl jedním z tahounů UK hard house scény, který mu pomohl v roce 2003 k prvnímu vystoupení na legendárních akcích A.K.A. Puzzle Project Brixton. V posledních letech Justin ubral na BPM a jeho styl zakotvil na pomezí tech-house, progressive a technem. Krom Londýnských residencí a hraním pro Ibiza Gathering završil letošní letní sezonu na hlavním podiu Sky Fest vedle Calvina Harrise.

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016