PARTYINFO

 

IMPRESS - REVIS B*DAY

Datum konání:
03.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Gavyn Mytchel (uk), Revis, John Culter, Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Gold Dust, Danny Bright, Marty Fish, Hozzy, Nick Martino
2nd stage - Nkyp, Gusman, Deivis, Otik Von Hell, Tokátko, Michael Calda & Cube, Peter Costa, Tripod
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23.00 hod 100 czk, poté 150 czk, VIP 490 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
DJ Revis oslaví zítra narozeniny na své party Impress v pražském klubu Mecca Trailer k akci Impress & Revis B*Day v Mecce!
Impress Revis B*Day ve velkém stylu první prosincovou sobotu 3.12. s exkluzivním hostem z Ministry Of Sound – Gavyn Mytchel (UK)

Člen projektu Proud-M a rezident hned několika českých klubů DJ Revis oslaví první prosincovou sobotu své narozeniny společně s exkluzivním britským hostem a zástupcem renomované značky Ministry Of  Sound, Gavynem Mytchelem a osmnácti dalšími DJ's z řad domácí DJské špičky a talentů nastupující DJské generace.

 

Datum 3.12. si rozhodně zapište do svých party kalendářů. Pražský klub Mecca a DJ Revis vám přináší další vydání prestižní klubovky Impress, kterou netřeba více představovat. Nutno podotknout, že rezident tohoto eventu, právě v tento den oslaví ve velkém stylu své narozeniny.

Hlavní hvězdou prosincového vydání party Impress je zástupce britského hudebního imperia - Gavyn Mytchel, který vystupuje po celém světě, produkuje nespočet kvalitní hudby, jež je vydávána na předních světových labelech typu Armada Music a supportována DJskými esy jako je Eddie Halliwell, Marco V nebo Armin van Buuren. Gavyn Mytchel je již šestým rokem rezidentem známého klubu Turnmills a zároveň prestižní noci The Gallery v Ministry Of  Sound. Jeho zvuk se pohybuje na pomezí tech house, tribal a house a vy se tak můžete těšit na skvělou show v podání tohoto sympaťáka.

Kromě hlavního hosta se na hlavním pódiu představí již zmiňovaný oslavenec a jeho hosté, John Culter, Adam Cloud, Pete Walk, Subgate, Gold Dust, Danny Bright, Marty Fish, Hozzy a Nick Martino.

Druhá stage bude patřit kouzelníkům, Nkyp, Gusman, Deivis, Otik Von Hell, Tokátko, Michael Calda & Cube, Peter Costa a Tripod.

Kompletní informace naleznete na www.impressevent.cz a www.djrevis.cz

Oficiální afterparty proběhne v klubu Studio 54 - Hybernská 38, Praha 1.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Impress - Revis B*Day od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016