PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

flyer
Datum konání:
21.11.2011 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Standa Zíma, Josef Sedloň, Pavel Bidlo
Live:
Real Transported Man, guests: Lenka Dusilová, Lindee Hamelová, Tomáš Herian, Jock The Lock, Radimo, Sára Vondrášková, MC Vaant
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Real Transported Man - křest nové desky v Roxy!

Elemental Sound představuje skvělou možnost objevovat nové hudební obzory. Snažíme-li se zorientovat na poli českého dubstepu a dnb, narazíme bezpochyby na celou plejádu výrazných talentů, avšak jen málokterý z nich došel v cizelování zvuku tak daleko jako REAL TRANSPORTED MAN a asi bychom jen s obtížemi našli více autorů, jejichž produkce zní svůdně v klubu na silném PA sytému i při domácím poslechu. Koncert v Roxy je spjat s křestem alba Time 2 Share, právě vydaného na značce Quazi Delict Records. Za přezdívkou RTM najdeme producenta Richarda Tauchmana, kterého na pódiu v Roxy podpoří dubstepový kouzelník Jaromír Bednář (Jock The Lock, Atomise, Labua X), bubeník Thom Herian (N.O.H.A., Sato San To, Drama Jacqua), flétnista Radimo, vokalistky Lenka Dusilová, Lindee a Sára Vondrášková plus MC Vaant (Alef Zero).

 

více informací + video + hudba: realtransportedman.tumblr.com

 

Pavel BIDLO

Na sety Pavla Bidla se v 90. letech chodilo jako na lekce DJingu. Nejenže byl společně s Loutkou jedním z prvních, kdo to tady s gramofony uměl, ale jeho styl mixování byl tak okouzlující, že jej na svůj vzor pasovala řada známých DJů. Tehdy si říkal OO Bidlo FX, pravidelně hrával v Radosti a pro tenhle klub sestavil taky několik kultovních kompilací. Dobré jméno si ale udělal i jako producent. Kromě řady vlastních singlů vydaných u náš i v zahraničí vytvořil remixy pro takové velikány jako jsou Ivan Král a Pražský výběr. Posledních deset let žil Pavel Bidlo ve Spojených státech, ze kterých se letos definitivně vrátil. A všichni jsme za to, že ho tu zase máme, fakt rádi.-)

soundcloud.com/pavelbidlo



Josef SEDLOŇ

Hrající encyklopedie. Ze všech českých DJů má největší přehled o elektronické hudbě napříč všemi jejími žánry a taky nejpestřejší stylovou paletu DJských setů od progtechhouse a minimal deeptech přes breakbeat až k dubstepu a autonomic dnb. Coby člen již neexistující agentury Lighthouse stál za legendárním festivalem Open Air Field. V současné době zhodnocuje své promotérské schopnosti v rámci koncertní série Music Infinity, která uspokojuje chutě náročnějších posluchačů. Úplně nejvíc ale znáte Josefa nejspíš z vysílání Radia 1, ve kterém neúnavně působí už neuvěřitelných dvacet let či také pravidelných pořadů na ČRo 3 Vltava.

www.myspace.com/josefsedlon a soundcloud.com/josefsedlon

 

STANZIM

Stál na prahu 90.letech u zrodu legendárního Radia 1, kde vysílá dodnes. Podílel se na přípravě televizních magazínů Point a Paskvil, pracoval jako hudební žurnalista (Lidové noviny, Rock & Pop, Labyrint revue ad.), na ČRo3 Vltava spoluvytvářel pořady Radiopaskvil, Triáda a nově Přestřelka. V roce 1998 s Janem Kvasničkou a Alešem Tůmou založil vydavatelství Quazi Delict Records. Patří do první generace drum´n´bassových djs u nás, odehrál však i mnoho setů rozpínajících se od downtempa, přes broken beats, breakbeat až po elektro. V současnosti se specializuje na autonomic, minimal dnb a dubstep. Je členem dj kolektivu Volnej průběh.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016