PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
11.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Donovan (mex), Radek Honc (expresradio), Ma(c)hall & Back man
Live:
Gramy Gramatiky
 
 
Ikona mexické house music tento pátek na Sheexy House!

Tento pátek s magickým datem 11.11.2011 se bude Chapeau Rouge opět otřásat v základech, neboť kromě nabitého programu v nově zrekonstruovaném Live Underground stage proběhne v Dance Klubu pravidelný mejdan Sheexy House s hostem z Mexika, Dj Donovanem a ještě k tomu se vstupem zdarma!

 

Donovan se jako většina hudebních producentů věnuje hudbě od dětství, kdy dostal základy od své hudební rodiny. Již v ranném mládí zjistil, že mu nestačí k hudebnímu uspokojení pouze klasické místní hudební nástroje, ale hledal něco více. Později se našel v tech-house  music, ve které jsou znatelné prvky klasické mexické hudby. Nyní je manažer labelu Difficult People, má za sebou dvě evropské tunré a do Chapeau Rouge zavítá během svého letošního turné po střední Evropě. O jeho kvalitách svědčí kromě referencí a vlastní hudební produkce také jeho nedávné vystoupení v klubu Roxy, kde zaujal svým hudebním pojetím.

Hudebně celou noc povede rezidentní dvojice djs TAZZ & BIODAN, takže můžete očekávat hudební produkci v stylu house/tech-house/progressive house., jak u nich bývá zvykem.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou. Kromě Sheexy House v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Radek Honc z Express rádia a v Live Underground floor proběhne akce s názvem Turn It Up (live Hip-Hop stage), kde bystoupí mnoho hip-hopových kapel a djs!

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge, rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup na Sheexy House je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016