PARTYINFO

 

NICKY ROMERO

flyer
Datum konání:
16.11.2011 - středa
Místo konání:
Brno - Tabarin bar
DJs:
Nicky Romero (NL), Mekki Martin, Andy Smith
Info:
http://www.tabarin.cz
 
 
Nicky Romero: "Já jsem se vlastně nikdy nechtěl stát producentem"

Vyhlášené středeční houseové večery pod taktovkou Mekki Martina a Andy Smitha v brněnském klubu Tabarin, patří mezi nejdéle fungující pravidelné noci v tomto městě. Jeden z dalších dílů této noci se odehraje 16.11, což je den před státním svátkem. Za pomoci labelu U.recordings, který vlastní a na kterém vydává své tracky Mekki Martin se podařilo do Brna zabookovat jednoho z nejlepších houseových DJs v Evropě. Jeho výčet singlů a remixů, které má na svědomí, by zabralo hezkých pár řádků, zkusme se tedy podívat alespoň na ty, které ho dostaly mezi producentskou špičku. Remixy pro Kylie Minogue, Taru McDonald, Sidney Samsona, nebo třeba spolupráce s Hardwellem, to z něj dělá skutečně velkou osobnost na poli taneční hudby. V brněnském klubu Tabarin přivítáme holandskou star, kterou je Nicky Romero a my vám s tímto DJem přinášíme rozhovor.

 

Ahoj Nicky, díky že sis udělal čas na těchto pár otázek. Nejdříve  bych se tě zeptal, na čem zrovna teď pracuješ a jaké hraní tě čeká tento víkend?

Právě pracuji na několika sólových projektech  a nedávno jsem dokončil remix pro David Guetta & Sia - Titanium. Také teď spolupracuji s producenty jako Calvin Harris a David Guetta!

 

 

Holandsko je zemí, která produkuje velké množství trance DJs, je těžké se u Vás prosadit, nebo u Vás není trance tak populární jako  jinde v Evropě?

No, myslím, že trance měl velkou popularitu v Holandsku, ale většina fanoušků přešla od trance k house nebo progressive house. Přesto si ale myslím, že trance je stále velmi populární I v jiných částech světa.

Co považuješ za největší zlom ve své kariéře a kdo Tě v životě nejvíc změnil, ovlivnil a v čem?

Určitě to byl můj remix "Flash" od Green Velvet. Nečekal jsem od tohoto remixu mnoho, ale najednou úplně explodoval.Poté získala moje kariéra obrovské obrátky!

Letos jsi vystupoval v klubu Pacha na Ibize na rezidentní noci Davida Guetty - F*ck me Im Famous, kde panovala vynikající atmosféra.

Je to úžasné hrát s nejlepším DJ a producentem na světě. Myslím, že je to jedna z největších poct, jakou může kterýkoliv DJ dostat. Atmosféra byla skvělá po oba večery!

Myslíš si, že Ibiza je v létě to nejlepší, kam se může DJ dostat, navíc na noc, jakou je právě tato?

Myslím, že ano, v Evropě určitě. Pacha má v sobě něco magického, ale ostatní kluby, jako Space a Privilage, jsou také skvělé!

Jaké to je být jedním z nejvyhledávanějších remixérů, remixoval jsi skladby pro K. Minogue, Flo-Rida, D. Guettu a spousty dalších?

Vlastně nemám takový pocit. Vždycky se snažím dát do mixu svůj taste a to většinou funguje velmi dobře. Někdy se ale u mixu 'zaseknu', a tak se snažím poslouchat jinou hudbu, abych se trochu inspiroval.

Jak ses vlastně k hudbě dostal a předpokládal jsi, že můžeš dosáhnout toho, čeho jsi dosáhl již v takovém mladém věku?

Já jsem se vlastně nikdy nechtěl stát producentem, ale vše se ukázalo být trochu jiné, jakmile jsem s touto činností začal!

Máš nějaké hudební vzdělání, nebo jsi samouk?  Co používáš za vybavení při tvorbě tracků a remixů?

Ne, nemám hudební vzdělání. Všechno, co dnes vím, jsem se naučil sám. Používám Logic 9 Pro a nějaké pluginy, občas trochu Abletonu! Podle mého názoru skutečně nezaleží na tom, co používáte, je to jen o tom, jak dobře svou techniku znáte! :-)

Díky moc za rozhovor a těšíme se na Tvé premiérové vystoupení u nás.

Kdykoliv, velmi se na to těším!

 

www.soundcloud.com/nickyromero

www.facebook.com/djnickyromero

www.youtube.com/user/nickyromerotv

www.myspace.com/nickyromeromusic

 
Nicky Romero v brněnském Tabarin clubu - profil! Nicky Romero zahraje v brněnském Tabarin clubu!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016