PARTYINFO

 

NICKY ROMERO

flyer
Datum konání:
16.11.2011 - středa
Místo konání:
Brno - Tabarin bar
DJs:
Nicky Romero (NL), Mekki Martin, Andy Smith
Info:
http://www.tabarin.cz
 
 
Nicky Romero: "Já jsem se vlastně nikdy nechtěl stát producentem"
Nicky Romero v brněnském Tabarin clubu - profil!

Vyhlášené středeční houseové večery pod taktovkou Mekki Martina a Andy Smitha v brněnském klubu Tabarin, patří mezi nejdéle fungující pravidelné noci v tomto městě. Jeden z dalších dílů této noci se odehraje 16.11, což je den před státním svátkem.

 

Za pomoci labelu U.recordings, který vlastní a na kterém vydává své tracky Mekki Martin se podařilo do Brna zabookovat jednoho z nejlepších houseových DJs v Evropě.

Jeho výčet singlů a remixů, které má na svědomí, by zabralo hezkých pár řádků, zkusme se tedy podívat alespoň na ty, které ho dostaly mezi producentskou špičku. Remixy pro Kylie Minogue, Taru McDonald, Sidney Samsona, nebo třeba spolupráce s Hardwellem, to z něj dělá skutečně velkou osobnost na poli taneční hudby. V brněnském klubu Tabarin přivítáme holandskou star, kterou není nikdo jiný než NICKY ROMERO.

Nicky Romero již v 6 letech udeřil do bubnu, když se stal členem pěšího orchestru a to byl první hudební krůček mladého Nickyho. Netrvalo dlouho a Nicky měl doma svou první sestavu bubnů. Od té chvíle po další 3 roky cvičil od rána do večera. Když ho omrzely bubny, obstaral si novou sadu gramofonů. Zkoušení a trénování svých mixovacích schopností se stalo náplní jeho života. A již tou dobou začal přemýšlet o tom, že jednoho dne bude tvořit vlastní hudbu, na kterou budou tančit davy. Když Nicky dokončil školu, bylo mu zcela jasné, co bude dělat a že hudební produkce nebude pouze jeho kariérou ale i cestou životem. Jeho prvotní hudební nabídka Privilege a QWERTY od Romera byla ihned vydána malým labelem s názvem „Once Records“. Zde se již začal rodit Nickyho sound. Brzy vydal několik nahrávek, mezi nimi například remix pro Tony Cha Cha a Sidney Samsona – „Get On The Floor“, díky kterému získal velku publicitu.
Jeho první bootleg hitu od Davida GuettyWhen Love Takes Over“, zhlédlo na youtube tisíce lidí denně. Bylo sdíleno na všech důležitých hudebních serverech a Nicky tak vstoupil na světovou scénu. Vydáním „My Friend“ Nicky už jasně ukázal svůj sound. Track vydaný u „Spinning Records“ ho vystřelil na 4. místo celkově v Beatport TOP 100 a na holandském portálu Dance-Tunes vyskočil rovnou na první. Každý jeho nový počin je podporován a hrán hvězdami jako jsou Tiesto, Fedde Le Grand, David Guetta nebo Sander van Doorn, kteří velmi často hrají Nickyho tracky ve svých setech. To všechno Nicky Romera dostalo do světové špičky nejžhavějších producentů a remixérů této doby.

S remixy pro Green Velvet, Tiesta, Flo-Rida, Davida Guettu nebo Hardwella vypadá jeho rok 2011 velmi slibně. Nickyho kalendář pro 2011 byl velmi rychle naplněn. Byl pozván na Ultrafest během Winter Music Conference v Miami a dvoutýdenní tour po Austrálii. Jeho booking čítal i tour po USA a Evropě. Všude ve světě se setkává se skvělými ohlasy.

Toto vše z něj dělá jednoho z nejvíce zaneprázdněných DJs světa. Je jasné, že vystoupení v brněnském klubu Tabarin bude patřit mezi ty nezapomenutelné.

Co by to bylo za středeční večer, bez rezidentů celé noci. Mekki MartinAndy Smith, kteří poslední dobou vystupují nejčastěji jako duo Wave House Gang, patří mezi ty, bez nichž by středeční večery nebyly tím pravým. Tentokrát je uslyšíte v samostatných setech.

Je na co se těšit. 16. 11. přijede do Brna opravdová star světové taneční hudby – NICKY ROMERO.

www.tabarin.cz

www.soundcloud.com/nickyromero

www.facebook.com/djnickyromero

www.youtube.com/user/nickyromerotv

www.myspace.com/nickyromeromusic

www.mekkimartin.com

www.wavehousegang.com

 
Nicky Romero zahraje v brněnském Tabarin clubu!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016