PARTYINFO

 

GET DOWN & BE SEXY AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
03.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Tommy Rogers, Peet Sanders, Yan Dark, Faith, Slovak
 
 
T. Rogers B-day after v sobotu a Finidi B-day v neděli ve Studiu 54!

Tommy Rogers, Yan Dark, Subgate, Finidi, Adlet a další o víkendu ve Studiu 54! Kdo navštíví tento víkend Studio 54 rozhodně nebude litovat! V sobotu je totiž na programu oficiální Get Down & Be Sexy - Tommy Rogers B-day afterparty a v neděli se můžete těšit na narozeninovou after dje Finidiho. Zkrátka víkend jak se patří!

 

Sobotní afterparty se ponese v duchu narozenin dje Tommyho Rogerse a zároveň se bude jednat o oficiální afterparty po jeho premiérovém eventu v pražské Mecce - Get Down & Be Sexy, na kterém se představí kromě již zmiňovaného rezidenta také Yan Dark, Faith, Peet Sanders a Slovak.

 

Na neděli je připravena B-day afterparty rezidenta Finidiho, který se představí ve speciálním back to back setu s djem Subgatem. Mimo této dvojice se můžete těšit také na
Adlet, Eagla, P-jaye a Thonica. Nedělní afterparty je zároveň oficiálním afterem po eventu Impress, který proběhne v sobotu v pražské Mecce a jako exkluzivní host se na něm představí zástupce renomované značky Ministry of Sound  - Gavyn Mytchel (UK).

 

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016