PARTYINFO

 

POWERSTATION WITH HIFFI & MC JACOB (SKYLINE)

flyer
Datum konání:
16.11.2011 - středa
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Hiffi & MC Jacob (Skyline), Substance-D project (Dave, Duff, Tamagotchi), Dj Sarco=M=
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Hiffi & MC Jacob ze Skyline jako hosté na listopadové Power Station!

Ve středu 16.listopadu se do nedávno otevřeného pražského klubu Yes! vrací pravidelná party Power Station pod taktovkou Substance-D projektu, který si vždy pozve nějakého toho zajímavého hosta. Ani tentokrát tomu nebude jinak, pozvání přijali Hiffi & MC Jacob, kteří rozhodně nejsou na taneční scéně žádnými nováčky.

 

Jako členové SKYLINE, přední české elektronické kapely, absolvovali za dlouhé roky stovky živých vystoupení na prakticky všech významných místech a festivalech v Česku, a spolupracovali s řadou renomovaných producentů a umělců s Čech i ze zahraničí – MC Jacoba lze zaslouženě nazvat ostříleným party veteránem, pravidelně doprovázejícího především drum'n'bassové DJs na české scéně (Suki, Katcha, Bassbeast crew), spolupracoval ovšem i s některými respektovanými zahraničními jmény (Roni Size, DJ Muffler, MC Det, Dynamite, pokud jmenujeme alespoň pár z nich), zatímco Hiffiho producentské kvality ho dovedly do různých oblastí – počínaje produkcí alb (nejen Skyline), a konče výrobou znělek pro známou českou televizní stanici.

 

 

Sdílejíc stejnou vášeň pro elektronickou hudbu, HIFFI & MC JACOB, jsou tady, aby vám ukázali pořádný electro a dubstep odvaz!

Doplní je rezidentní trojice Yes Clubu Substance-D (Dave, Duff a Tamagotchi), která má za sebou nespočet energií napumpovaných mejdanů a v neposlední řadě také DJ Sarcom, často hrávající právě s dvojicí HIFFI & JACOB.

To vše si můžete vychutnat na nejkvalitnějším zvuku od Funktion One, ulítnout si na 3D projekci a nechat si namíchat jeden ze skvělých koktejlů od barmanských mistrů Yes Clubu.

A jak již datum napovídá, druhý den je státní svátek, takže pařba se protáhne až do pozdních ranních hodin..a ješte k všemu je vstup zdarma..takže..nad čím ještě přemýšlíte? Uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016