PARTYINFO

 

CYBERDISCO

Datum konání:
11.11.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Rocco Di Sharpez, Doctor J + special live guest
Info:
http://www.barcernaovce.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Cyberdisco již tento pátek v Baru Černá Ovce!

Bar Černá Ovce si vás dovoluje pozvat na další pokračování retro mejdanu Cyberdisco. Tento bláznivý večírek bude tentokrát v duchu 80tých a 90tých let minulých plus samozřejmě si také zahrajeme naše oblíbené funky, hiphop a old school house, který vás nenechá jen tak posedávat v tomto příjemném prostředí na pražských Vinohradech.

 

V pátek 11.11.2011 se jako obvykle představí residenti Rocco Di Sharpez, Doctor J a společně s nimi i jejich speciální živý host, kterého ale nebudeme blíže specifikovat a představovat. Nechte se prostě překvapit. Jediné co můžeme prozradit je, že půjde o hosta ženského pohlaví.

Dále se můžete těšit na Cyberdisco Drink Team, který vám naservíruje ty nejlahodnější koktejly, drinky a všelijaké míchané a nemíchané nápoje za ty nejlepší ceny. Jo a pozor všem možná dorazí i kouzelník Future Georgino se svou diskotékou. Takže nezapomeňte již tento pátek 11tého listopadu v baru Černá Ovce se koná další díl crazy mejdánku Cyberdisco. Vstup je pro všechny tancechtivce zcela zdarma a brány podniku se otevírají už v 18 hodin. Začátek retro Cyberdisco party je ve 21 hodin. Pro více informací klikněte na www.barcernaovce.cz nebo na Fcb (oficiální stránku) baru Černá Ovce.

Těšíme se na Vás!

Bar Černá Ovce Drink Team

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016