PARTYINFO

 

JEFF MILLIGAN

Datum konání:
03.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Jeff Milligan (Background, Revolver Recordings, CA), Clara Bailar, Vasquez, Mark Smith, Pavel Faktor
Popis:
vstup do půlnoci 100 czk, poté 150 czk
 
 
Jeff Milligan v Praze! Nenechte si ujít jeho show ze 4 gramofonů!

BPM.DJ a Yes Club vám 03.12. přináší z Kanady delikatesu, co se elektronické taneční hudby týče...., kdo tuší, tuší správně ano Jeff Milligan. Těšit se můžete právem, protože ne náhodou jsme vybrali toto exkluzivní spojení, kde vynikne perfektní technické zázemí a výborný zvuk, na kterém může vyniknout perfektní Jeffova práce, kterou i vy budete moci slyšet (na rozdíl od vědšiny klubů u nás).

 

Jeff v sobě objevil talent pro práci s gramofony a brzy se stal vyhledávaným DJem pro svůj um hraní ze tří nebo čtyř decků. Dospělo to tak daleko, že o něm jeho současníci začali tvrdit, že je díky své technice jeden z nejtalentovanějších DJs na světě.

Také Jeffovy vlastní skladby mají ve světě značný ohlas a autor je vysoce ceněn nejen jako DJ, ale i jako muzikant. Prvotiny a loopy vydával na značkách +8 nebo Sotonin, následovaly labely jako německý Level, domácí New Canada, Trenton (Francie) či japonský label Blank.

Jeff již koncem 90. let zakládá svůj vlastní label Revolver, který pilně spolupracuje jak s minimalisty domácí a evropské scény, tak i s umělci z celého světa. Díky Jeffově neúnavné práci a kvalitnímu zvukovému materiálu zásobujícímu lisovnu vinylů se z Revolveru stává široce uznávaný kanadský vývozní artikl s významným vlivem na celosvětovou elektronickou scénu. A za vším stojí Jeff se svým nekompromisně dokonalým výběrem umělců a jejich unikátních tracků, které vytvářejí nové trendy. Tuto výraznou ikonu, budou během večera doprovázet precizní a něžná Clara Bailar, Mark Smith a za bpm.dj: Vasquez a Pavel Faktor.

ENGLISH INFO:

Jeff is legendarily regarded by his contemporaries as one the most technically talented DJ's in the world. By 1999, Jeff began touring the worldwide circuit. Jeff has since performed in almost every major city in Europe, North America and Japan, spanning the globe, maintaining a rigorous tour schedule, DJ'ing and performing live at the world's finest venues in support of the music he loves. Jeff has since headlined alongside almost every prolific producer to have graced the electronic music stage in the past decade. Jeff's own musical compositions have also had considerable impact on the world and he is highly regarded as a musician as well as a DJ.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016