PARTYINFO

 

SOFT SECRETS BIKINI CONTEST

Datum konání:
26.11.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Občanská Plovárna
DJs:
Navigators DJs feat. Onetwo & Erika Feco, Robot, Akvamen, Goldstar
Popis:
start 22:00
 
 
Soft Secrets Bikini Contest - Navigators, Robot & Akvamen a Goldstar - to musíte vidět!

V sobotu, 26.listopadu proběhne na Občanské plovárně v Praze finále soutěže Bikini Contest, pořádané holandským časopisem Soft Secrets, který se věnuje konopné tématice a vychází i v české mutaci.

 

Bikini Contest je soutěží o titul Miss Soft Secrets, která bude vybrána z dvanácti finalistek přímo na akci a odměněna částkou 500 eur, věcnými cenami a smlouvou na exkluzivní práci hostesky na veletrzích v Barceloně, Vídni a Praze. Dívky na druhém a třetím místě pak budou odměněny částkami 250 a 100 eur a samozřejmě také věcnými cenami od partnerů soutěže. Finalistky předvedou ve třech kolech jak atraktivní modely bikin ve spojení se svým ladným pohybem, tak i své komunikační dovednosti a schopnost zaujmout publikum na akci. To vše bude hodnotit odborná porota, složená ze zástupců partnerů a pořadatelů akce.

V rámci soutěže proběhne i funky party s velmi atraktivním obsazením, na které vystoupí populární formace Navigators jako DJs feat. Onetwo & Erika Feco, DJs Robot, Akvamen a Deejay Goldstar. Přijďte podpořit soutěžící krásky a shlédnout skvělou show v sobotu 26.listopadu na Občanskou plovárnu, bude to stát za to! Vstupenky budou k dispozici pouze na místě za 150,- kč a pokud si chcete být jistí že se na akci dostanete, máte možnost si je zarezervovat na emailu info@deliteagency.com (do předmětu napište Rezervace a uveďte vaše jméno a počet vstupenek). Akce začíná ve 22.00. Těšíme se na vás!

Autor: Delite agency

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016