PARTYINFO

 

KARIBIK PÁRTY

Datum konání:
17.12.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 14:30
 
 
Největší taneční karibská párty v Ostravě

Jedinečná taneční karibská párty ve velkém stylu, kde si zatancujete salsu, merengue, bachatu, zouk, cha-cha-cha, samba, reggaeton, rumbu na populární a chytlavé karibské rytmy, uvidíte špičku české a mezinárodní taneční scény v latinskoamerických tancích, poznáte spoustu nových lidí a pocítíte atmosféru karibiku!

 

V pořadí již druhá akce v tomto stylu. Celou akci moderuje Jaroslav Kuneš, kterého jistě znáte ze Stardance...aneb když hvězdy tančí (partner Mahuleny Bočanové), je to nejen skvělý bavič, ale také vynikající tanečník a choreograf, který má za sebou nespočet prvenství na domácích i mezinárodních tanečních soutěžích.

V odpoledních hodinách budou probíhat taneční workshopy právě s Jaroslavem Kunešem (latinskoamerické tance), salsa pro začátečníky s mistry ČR a mistry světa pro rok 2011 – Jakubem Mazůchem a Michaelou Gatěkovou, a na závěr dvě taneční lekce salsy a karibských tanců s rodilým Kubáncem přímo z Havany – Missaelem Keelingem. (celým jménem Raul Missael Ramos Keeling).

Cena workshopů je od 120 – 140Kč / hod / na osobu

Večerní program zahájí ostravská kapela „Kuba Bend“  ve stylu karibských rytmů. Na programu bude vystoupení špičkových tanečníků, mistrů světa a ČR v salse 2011, dále folklórní kubánský tanec Orishas [orišaš] a animační show s Kubáncem, které nenechá jediného návštěvníka v klidu sedět.

Taneční workshopy začínají od 15:00 hod v klubu FABRIC
(nutná rezervace na mail: mgdance@seznam.cz – jméno, kontakt, vybraný workshop – info na www.mgdance.cz)

Večerní karibská párty začíná v 21:00 hod v klubu FABRIC
Vstup: 100Kč / na osobu

All inclusive = všechny 4 workshopy + večerní párty = 500Kč / na osobu


Přejeme příjemnou zábavu

A těšíme se na Vás!

MG Dance

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016