PARTYINFO

 

ROXY DANCE CONFERENCE

flyer
Datum konání:
03.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Cosmic Gate, CrossRyders, Bon Finix
Info:
http://www.danceradio.cz
Popis:
start 22:00, vstup 350/400 czk
 
 
Cosmic Gate pokřtí novou desku v Roxy!

Roxy Dance Conference představí 3. prosince mistrovské album Wake Your Mind. Německá legendární dvojice stoupá stále výš na hudební nebe. A cestou se zastaví 3. 12. V pražském klubu Roxy. Rok 2011 byl pro Nica a Bossiho mimořádně úspěšný. Vydali album remixovaných nejúspěšnějších singlů Back 2 The Future. Poprvé se objevili ve slavném pořadu Essential mix na BBC Radio 1. K tomu stihli 100 zastávek po klubech a festivalech. Do Roxy zavítají v rámci release turné k nové desce Wake Your Mind. Noc Roxy Dance Conference zahájí zkušený DJ a sympaťák Bon Finix a celou noc zakončí residenti CrossRyders.

 

Cosmic Gate

Tato dvojice hudebníků funguje aktivně od roku 1999 a většinu času na výsluní elektronické hudby. Od acidových elektro chvátajících začátků se propracovali až k současnému vyspělému hudebnímu stylu, který prezentují na novém Albu Wake Your Mind. Ke spolupráci si pozvali řadu mezinárodních umělců, jako Arneje, Myon and Shane 54, Andrew Bayera i široký vokální ansámbl včetně Emmy Hewitt, Aruny, JES, Cathy Burton a dalších. Aktuální singl Be Your Sound je v posledních týdnech zařazen do setů a radiových show nejvýznamnějších světových DJů.

CrossRyders

Rezidenti noci Roxy Dance Conference a autoři stejnojmenného pořadu na Dance radiu. Na kontě mají řadu DJských i producentských zkušeností, které využili k propojení legendárního pražského klubu a opravdového tanečního rádia. Jejich hudební feeling je vždy otázkou momentu, místa, publika a duchu akce. V průběhu celé akce vás budou provázet přímým přenosem z Roxy na vlnách Dance radia, kde uslyšíte i rozhovory s účinkujícími i s vámi samotnými.

Bon Finix

Miláček publika se sluncem v duši i v úsměvu. Nedávno mu vyšel singl Atlas na holandském labelu Musical Madness. Jedná se o debutový společný počin s norským kolegou Loresem. Track Bona Finixe Catwalker našel podporu i od Tiesta, který zahrál Original mix ve svém radio show Club Life. Největší sílu ale ukazuje Bon FInix na pódiu, přijďte se o tom přesvědčit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016