PARTYINFO

 

2011 / 2012

Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pat Heart (Afrodrops), Biodan (Roxy Prague), Cubik (Vivacity), Tibi (Bukanyr.cz), Jindra (Bukanyr.cz)
Popis:
start 21:00, vstup 250 czk, welcome drink, fresh fruits + občerstvení
 
 
Jaký bude Silvestr U Bukanýra?

V pátek 31. prosince se bude po celé Praze oslavovat konec letošního roku a o půlnoci proběhne vítání roku Nového. Na houseboatu U Bukanýra tomu nebude jinak. Akce zde začne ve 21:00 hod. a bude probíhat až do ranních hodin. Na lodi pro vás bude připraveno občerstvení, spousta ovoce a při příchodu vám bude nabídnut speciální silvestrovský welcome drink.

 

Nabídka hudebního programu bude jako vždy velmi pestrá. Tento rok jsme pozvali rezidenty našich pravidelných akcí  a tak se na spodním baru můžete těšit na djs: Tibi (We Love Music), Jindra (Houm Ekšn), Cubik (Vivacity+), Pat Heart (Just Like That) a Biodan (Legendární Vlny). Všechny vaše oblíbené akce v jeden den? To je možné pouze na Bukanýru :)

Pro návštěvníky bude i tento rok otevřena horní terasa, kde bude otevřena šatna, do které si můžete uložit své svršky. Také tu budou stoly s občerstvením.

Nezbývá než dodat, že na tento mejdan se na lodi, oproti celému roku, kdy je vstup zdarma, vybírá vstupné. Celý večer Vás bude stát 250,- korun. Vstupenky si můžete zakoupit na místě, pouze v den konání.  Ještě bychom Vás chtěli upozornit o omezené kapacitě, kterou chceme udržovat po celý večer, aby se nám náhodou Bukanýr nepotopil :)

Těšíme se na vás :)

Bukanyr crew

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016