PARTYINFO

 

ESSENTIAL PROGRESSIVE TRIBAL

Datum konání:
25.11.2011 - pátek
Místo konání:
Zlín - DJ Lab
DJs:
Progressive Brothers (DJ MCB & Sunafera), live Bongo Drums by Beda
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, special videoprojection, free fresh fruits, Kaczka B-Day special
 
 
Essential Progressive Tribal v DJLab Music Bar Zlín

V pátek 25. listopadu se chystá obnovená premiéra párty Essential Progressive Tribal v legendárním zlínském klubu DJLab, jenž se nově nachází v centru města v Soudní ulici na   místě bývalého Backstage baru. Dříve jste se mohli s akcí setkávat právě ve starém, dnes již zaniklém DJLabu a poté jsme hledali vhodný prostor a konečně, s otevřením útulného Backstage music baru, jsme měli možnost pokračovat v hudebním výletě za hranice všedních dnů. Jsme velmi rádi, že se nakonec akce vrací tam, kde je její pravé místo a to právě v znovuotevřeném DJLabu - kruh se uzavírá :-)

 

Jako vždy jsme si pro Vás připravili několik specialit. 
Večerem Vás bude provázet, jak jinak, hudební formace the Progressive Brothers ve složení DJ MCB & Sunafera. Díky jejich dlouhodobé, dlouholeté spolupráci a vytříbenému, téměř totožnému výběru hudby, se jejich produkce zaručeně vždy promění v jeden harmonický celek. Můžete se těšit na masívní, atmosferický, undregroundový sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetku dnes již klasických progressive pecek. DJ MCB má pro Vás na úvod připravený speciální set jeho projektu POLAPA, se kterým prezentuje mystickou chill out/downtempo hudbu, jenž Vás hned na začátku dostane do uvolněné pozitivní atmosféry. Pozvání také přijal hráč na Bonga, neúnavný zlínský pařič Beda, který Vás tradičně nebude šetřit a zcela určitě přispěje svou hrou k navození těch správných vibrací.

Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí show a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek. Pro osvěžení bude na baru připraveno čerstvé ovoce. A pozor, nezapomeňte, že zde Kaczka bude oslavovat narozeniny. Takže se bude připíjet, tančit, pařit, slavit a možná přijde i kouzelník Pokuston.

Již se na Vás těšíme,

the PB & DJLab.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016