PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

flyer
Datum konání:
09.12.2011 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Face, Reznyk, Subgate, O.JeyBee
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Profily DJs k akci Techno.cz Night v klubu PH+
O.JeyBee: "Po 12 letech co jsem v DJingu, jsem si prošel zřejmě vším, čím jsem mohl"

Večírek v plzeňském "péháčku" se nám blíží. Přinášíme vám rozhovor s produkčním a rezidentním DJem O.JeyBee.

 

Jsi produkčním klubu PH+, jakým směrem směřuješ produkci, čím se může klub PH+ pochlubit?

Potrefená Husa PH+ – Dance Club byl otevřen v lednu 2006. Od prvního okamžiku se těší velké přízni zákazníků pro svůj osobitý design, ale také vysokou úroveň servisu a pestrou nabídku hudební produkce. Obsluha na standardu „Potrefené Husy“ je zde prioritou. Ne menší nároky však byly kladeny na špičkovou audiovizuální techniku a celkové prostředí klubu. Samotnou atmosféru klubu umocňuje kvalita hudební produkce. Hudebním stylem se klub pohybuje mezi velice oblíbeným RnB / Dancehall / Hip-hop až po produkčně náročné párty plné současné taneční hudby ve stylu deep -- progresive house - electro - dance. Každý čtvrtek pak můžete narazit na večer věnovaný klubové hudbě ze 70 – 90 let. V srpnu 2008 klub prošel rekonstrukcí díky které vznikl nový Entry Lounge prostor pro ty co si chtějí na chvíli odpočinout od hlasité hudby a přitom neztratit kontakt s děním v klubu. Bylo doplněno další audiovizuální vybavení, které řadí klub PH+ mezi nejmodernější podniky svého druhu. Nadále klub pokračuje v boji o přední postavení na západě Čech. Tato pozice byl dva roky potvrzena prvenstvím v anketě Dance Music Awards (DMA 2006, DMA 2007) v rámci plzeňského kraje. V letech 2009 a 2010 pak byl klub podle ankety Best Of West vyhlášen jako nejlepší klub v západních Čechách. Což je zřejmě ocenění, na které jsme velice pyšní.

Jaká je úroveň klubové scény v Plzni?

Bohužel klubová scéna v Plzni není podle mých ani obecných představ a musím sobecky konstatovat, že v žebříčku za klubem PH+ je jen velká propast. Ale jsou i světlejší chvilky v podobě několika pravidelných větších parties.

Vedle produkce se řadu let věnuješ Djingu. Co nám k tomu řekneš, představ čtenářům Dje O.JeyBee?

Vezmu to stručně:) Po 12 letech co jsem v djjingu, jsem si prošel zřejmě vším, čím jsem mohl. Promixoval jsem se mnoha hudebními styly a technikami až jsem zakotvil u všech odnoží house music, který často rád podporuji live vystoupeními různých umělců...

Na jaký set se můžou posluchači těšit v rámci večírku techna.cz, připravíš si něco speciálního, nebo pojedeš svoji klasiku?

Jelikož budu supportovat tak si připravím výběr z mých oblíbených veselých housových rozpalovaček a přidám pár novinek, abych zjistil, jak na ně lidi reagují.

Na co bys jako produkční klubu nalákal party people? Proč by měli přijít zrovna na večírek techna.cz? Proč zrovna do klubu PH?

To je jednoduchý:) Protože to tu ještě nebylo:) aby tak věhlasný taneční server v Plzni party pořádal...:)

 
Druhý prosincový víkend vyráží Techno.cz Night do plzeňského klubu PH+

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016