PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

flyer
Datum konání:
09.12.2011 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Face, Reznyk, Subgate, O.JeyBee
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Profily DJs k akci Techno.cz Night v klubu PH+

Jak jsme se již zmínili, tak další ze série Techno.cz večírků bude v plzeňském PH+ klubu. Pro příznivce kvalitní hudby jsme ve spolupráci s "péháčkem" připravili opravdovou lahůdku. Houseová legenda DJ FACE se postará o opravdový hudební zážitek a houseový "fajnšmejkři" si přijdou na své. DJ SUBGATE se opět vrací na místo činu. V PH+ již odehrál perfektní set, který sklidil velké ovace, takže se máte na co těšit. DJ REZNYK večírek uzavře svižným minimal technem, na proti tomu rezident O.JeyBee mejdan zas rozjede „mainstreamovějšími“ peckami. Akce Techno.cz Night bude hudebně velmi pestrá a vy na ní nesmíte chybět.

 

Face aka Myclick (techno.cz)


Michal Poncar začal pod jménem DJ Face hrát v roce 1993 a tenkrát to byly jen vesnické diskotéky kousek za Prahou. Jako aktivní posluchač Rádia 1 se seznamuje s Bélou Némeshegyim a pro jeho server Pařeniště brzy píše recenze pod pseudonymem Myclick. Jeho krevní skupinou byl vždycky house ve všech jeho fůzích, ale na přelomu roku 2001 a 2002 dochází k zásadní změně. Tehdy ho oslovuje hráč na kytaru Lucas Ross, Mataro si kupuje elektronické perkuse a projekt Face 2 Face dostává hrubé obrysy a každé vystoupení je s jinými hosty a s jiným repertoárem. Samotného DJe Face aktuálně baví především dubby house a nu disco a ideální výkladní skříní mu tak je rezidentní noc na Houseboatu U Bukanýra.

Web:
www.myspace.com/myclick1
Set:
soundcloud.com/techno-cz-podcast/techno-cz-podcast-02-mixed-by

 




Subgate (techno.cz, Creative)


Dj Subgate se pohybuje na taneční scéně již desátým rokem. V současnosti se stylově pohybuje na pomezí housu, techhousu a techna. Je rezidentem úspěšné klubovky Creative, která má základnu v pražském Chapeau rouge a v posledních letech pravidelně vystupuje na prestižních domácích parties a festivalech, mezi které patří například Mácháč festival, Cosmic Trip, Summer of Love, Shotgun, Pleasure Island nebo Christmas party.Díky svému osobitému výběru tracků dostal pozvání na vystoupení i mimo Českou republiku, do zemí jako je například Kostarika, Sri Lanka nebo Švýcarsko. Na svém kontě má také svůj vlastní počin Memories, který vyšel v dubnu 2010 na domácím labelu Nightphunk recordings.

Web:
www.djsubgate.com

Set:
www.djsubgate.com/downloads/djSubgate-Creative07.mp3




Reznyk (techno.czrzk-rec.com)


Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již jedenáctým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořáda klubovky – MonoBox, Aircross apod. Koncem roku 2010 vstoupil do bookingu techna.cz, kde se stará o booking djs. V roce 2008 vydal EP pod názvem Nem Lényeges na labelu kaktusrecordings.org. Dále pracuje na spuštění svého labelu rzk-rec.com

Set:
soundcloud.com/techno-cz-podcast/techno-cz-podcast-01-mixed-by
soundcloud.com/reznyk-david-pultar




O.JeyBee (MusicMafia, PH+)


O.JeyBee - plzeňský dj a producent, kterého už mnoho let poznávají klubeři nejen v Čechách, ale i daleko za hranicemi. V roce 2002, se stale residentem slavné klubové noci Olympia v pražské Mecce. Jeho pestře produkovaná house music si nacházela mezi klubery stále větší oblibu a proto následovala rezidentura ve známém baru K.U. Prague a následně hraní v nejznámějším podniku v Čechách, v klubu DUPLEX. Za sebou má i několik vystoupení v českých rádiích a mnoho meziárodních návštěv. Třeba ve známých bratislavských klubech Unique a Medusa, chorvatském městě Makarska, nebo na Tuniském ostrovu Djerba. Nyní se O.JeyBee věnuje především formaci MusicMafia, kde po boku dalších 4 djů, skvělého saxofonisty Radka Havla a baječného trumpetisty Ondřeje Michalce, ukazuje návštěvníkům parties po celé republice nový trend v house music.

 
O.JeyBee: "Po 12 letech co jsem v DJingu, jsem si prošel zřejmě vším, čím jsem mohl" Druhý prosincový víkend vyráží Techno.cz Night do plzeňského klubu PH+

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016