PARTYINFO

 

CREATIVE PARTY - DJ SUBGATE B-DAY

flyer
Datum konání:
20.01.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Sean Miller (Viva Music, Canada), Slavoc (SK), Subgate, Manio, Nkyp, Marty Fish, Finidi, Schwing, Mersi, C-Monts & Acme, Scaffer & Mach.all & Maro & Trusty
Live:
Sax + Zeměvzduch (dvojitý křest mixtapů) + hosté Hugo TOXX & LA4
Info:
http://www.facebook.com...
Line-up:
21:30 - 23:00 Kifli vs Peet Sanders
23:00 - 00:00 Nkyp
00:00 - 01:00 Manio
01:00 - 03:00 SEAN MILLER
03:00 - 04:00 Subgate
04:00 - 05:00 Slavoc
05:00 - ??:?? Finidi vs Marty Fish
 
 
Special Grower presents Creative with Sean Miller (Can) v pátek v Chapeau!

Přinášíme vám poslední informace k páteční Creative party dj Subgate B-day a představujeme partnera akce - Special Grower!

 

Již tento pátek se v pražském Chapeau rouge (Jakubská 2, Praha 1) odehraje dlouhoočekávaný event s názvem Creative, na kterém se vůbec poprvé v České republice představí kanadská star ze stáje Mobilee rec a Viva Music - Sean Miller, který stojí za aktuálním remixem hitu Niny Simone - Sinnerman, který nekompromisně vedl v techhousových hitparádách po celém světě! V současnosti Sean opět boduje se svým nově vydaným releasem Canibal Royal.

Sean Miller - Canibal Royal - mobilee090

 

 

Kromě tohoto předního světového producenta se na Creative party, na které také oslaví jeden z rezidentů - dj Subgate své narozeniny, dále představí slovenský bard Slavoc, domácí Manio, Finidi, Nkyp, Marty Fish, Kifli a Peet Sanders.

Můžete se tak těšit na rozjetý večírek, na který jen tak nezapomenete.

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz, www.specialgrower.cz a facebooku.

Oficiální afterparty proběhne v pražském afterklubu Studio 54 - Hybernská 38, Praha 1 - více info www.studio54.cz

Představení hlavního partnera akce - firmy Special Grower

SPECIALGROWER v novém; Jinonická 7, Praha 5 Košíře, 5 minut jízdy tramvají ze stanice metra

Anděl, zastávka Klamovka.

Nízké ceny, krátké dodací lhůty a 99,9% nabízeného zboží vždy skladem v naší kamenné prodejně! Specialgrower nabízí rozsáhlý sortiment potřeb nejen pro pěstitele rostlin pod umělým osvětlením. Pod jednou střechou u nás naleznete největší výběr hnojiv, postřiků a substrátů v Praze, ale i spousty jiných specializovaných přípravků. Zmiňme například velký výběr pěstebních potřeb od pěstebních nádob i celých hydroponických systémů, vše okolo osvětlovací techniky, vzduchotechniky, zavlažování a ještě další věci, které mohou být pro growera důležité. Dále u nás naleznete nepřeberný sortiment kuřáckých potřeb počínajíc všemi známými i neznámými druhy papírků, přes rozmanitý druh drtiček až po velký výběr bongů, vodních dýmek a vaporizérů, včetně půjčovny vaporizérů Volcano. Samozřejmostí je také nabídka veškerého ostatního příslušenství pro kuřáky od skleněných a kovových  kotlíků  různých rozměrů a tvarů až po designové popelníky. Dále nabízíme  netradiční  odbornou literaturu pro pěstitele všeho věku. „Special“ v našem názvu není jen tak náhodou. Naši prodejci  Vám dokážou  poradit co je pro Vaši myšlenku tou nejlepší variantou, která nemusí být nutně  vždy tou nejdražší. Našim cílem  je maximální  spokojenost zákazníka s nabízenými službami a produkty které lze u nás zakoupit za atraktivní ceny.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Spojení: (zastávka Klamovka)

BUS: 123,130,167

TRAM: 6,9,10,16

Kontakty:

Web: www.specialgrower.cz

Tel: +420 257 213 269

Email: specialgrower@seznam.cz

 
Special Grower presents Creative - zoomojeme na Seana Millera! Sean Miller - autor hitu Sinnerman poprvé v České republice 20.1. v Chapeau Rouge na Special Grower presents Creative party!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016