PARTYINFO

 

SOUL SIGNAL

Datum konání:
09.12.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Mike Huckaby (Deep Transportation, SYNTH, US), K Soul (Kinda Soul, Sistrum, IT), DJ Rafo (Popular, SK), Lukáš Mička
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 200 czk
 
 
Soul Signal v pražském Yesu!

Dovolte, abychom vám představili druhý díl nové klubové noci - Soul Signal. Po skvělém zahájení s Move-D, vám přinášíme předvánoční dáreček -  Detroitskou legendu Mika Huckabyho, kterého bude tento večer následovat skvělý italský DJ a majitel labelu Kinda Soul Recordings – K Soul. Naše noc se opět odehraje  nově otevřeném pražském klubu YES s Funktion One sound systémem a 3D mapováním. Pokračujeme v našem poslání - přivézt do Prahy co nejvíc dobré muziky. Do budoucna se tak můžete těšit na další zvučná jména světové klubové scény!

 

Doufáme, že si vychutnáte dobrou muziku skvělou klubovou atmosféru a možná i zažijete něco nového.

Dost už bylo proslovů, představme si naše hlavní hosty:

Mike Huckaby (Deep Transportation, SYNTH)

Mike Huckaby je extraordinérním vyznavačem čistoty stylu v taneční hudbě.  Mike se stal neoddělitelnou součástí Detroitské taneční scény - byl to právě on, kdo stál v pozadí legendárního obchodu „Record Time Store“. Díky práci prodavače desek Mike nashromáždil své až encyklopedické znalosti hudby.  Mike je představitelem vzácného živočišného druhu, který má encyklopedické znalosti kořenů a kultury stojící za elektronickou taneční hudbou, tak jak ji známe dnes. To je zřejmě ten důvod, proč si i u dnešní moderní hudby a souvisejícím složitým škatulkováním na scéně stále dokáže udržet svůj nadhled a vždycky přesně ví, „vo co gou“. Je dříčem, jemuž jeho láska k hudbě doslova umožnila obletět svět. Huckaby produkoval např. pro renomovaný label Harmonie Park Ricka Wadea, londýnský label Cross Section nebo své vlastní počiny Deep Transportation a SYNTH. Kromě DJingu a produkce se Mike věnuje práci hudebního designera a školitele pro softwarové společnosti Native Instruments a   Ableton, pro které vyučuje Reaktor a Live po celém světě. Dále spolupracuje na speciálním Detroitském charitativním projektu pro mládež nazvaném “YouthVille”.

 

 

Více informací:

www.discogs.com/artist/mike+huckaby

vimeo.com/27777677

vimeo.com/rafilms/real-scenes-detroit

www.mixcloud.com/podshot/mike-huckaby-ra278

 

K SOUL (Kinda Soul, Uzuri, Sistrum)

Když začínal, byla House music zatím underground počinem a italská scéna se v té době teprve začínala formovat. V roce 1988 začal sbírat desky a v té samé době se začal angažovat i na domácí hudební scéně. Desky začal roztáčet v roce 1992 v několika místních klubech a na rave parties. V roce 1997 se přestěhoval do Londýna, kde začal pracovat v prodejně desek, aby nasbíral další hudební zkušenosti. Zpočátku se v hudebním byznysu angažoval hlavně jako prodavač desek a promotér pro známý klub v Itálii. Poté začal s DJingem v klubech jako Fridge bar a Dogstar a začal vysílat svoji vlastní show na rádiu Pyrotechnic zaměřenou na house music.

Po krátké zkušenosti v Paříži se přestěhoval zpět do Itálie, kde díky projektu Ksoul & Ra.h vydal svoji první desku pro Sistrum Recordings (Detroit) a Morphine Records. Na tuto desku získal extrémně pozitivní ohlasy od hlavních prodejců desek a DJů v okolí. V posledních pěti letech měl šanci hrát v několika dobře situovaných klubech po celé Evropě a Itálii společně s DJi jako Theo Parrish, Rick Wade, Patrice Scott, Giles Smith, Cassy a mnoho dalších.

Za svoji kariéru nasbíral bezpočet desek, díky čemuž získal obrovský přehled v oblasti hudby, a to je znát i na jeho setech. Jeho DJ set je unikátní směsicí Detroitského tech-soulu, deep housu a techna, přičemž si dává záležet především na sladění old school a new school, čímž chce vzdát hold zakladatelům Chicagské house music scény z 80tých let a tuto směsici se snaží propojit s dnes již legendárním Detroitským soundem.

Stefano je majitelem labelu KINDA SOUL RECORDINGS.

 

 

Více informací:

www.discogs.com/label/Kinda+Soul+Recordings

youtu.be/xg9-PddTqkI

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016