PARTYINFO

 

THE GEEZER

flyer
Datum konání:
02.12.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
The Geezer, AALA, Majkl & Mejra, Dave.LXR, Destroyer
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Další acid techno legenda v klubu Yes – The Geezer!

Není tomu tak dávno, co svým krutým acid techno setem ohromil Chris Liberator naplněný Yes club, a už je tu pokračování - tentokráte tam v pátek 2.12 vystoupí jeho kolega Guy Mc Affer aka The Geezer!

 

Guy “Geezer” McAffer začal s produkcí již před patnácti lety, po boku svých kolegů Chrise Liberatora, DDR, Dave The Drummera a ostatních členů party Stay Up Forever a stál u zrodu klasického UK acid techno soundu. Vydal nespočet singlů na světově známých labelech jako Stay Up Forever, Tortured, Smitten, Eukatech, Routemaster, Intensiv, Cluster, Infected, Boscaland nebo Bionic Orange, a to také ve spolupráci s mnoha autory po různými pseudonymy (např. Audio Pancake, Punk Floyd, Dangerous Canopy atd).

Jeho vlastní label R.A.W, plný masivního našláplého techna se  zapsal do podvědomí Djs a posluchačů po celém světě a pecky jako “ The Badger”, “Santa Pod” nebo “Mad Cows On Acid” zná asi každý fanoušek „kyselého“ techna.

Jak již tedy bylo zmíněno, tento acid techno guru nám v pátek 2.12 představí svůj jedinečný, energický set, doplní ho velice šikovná Djka AALA z rakouského Lego Sound Systemu, Majkl & Mejra z NSK, Dave.LXR a v neposlední řadě DESTROYER, který rozbalí svůj techno liveset.

Vstup je pouze 100kč, těšit se můžete na posilněný Funktion One sound a také na nový 3D mapping!

www.yesclub.cz

www.guymcaffer.com
www.myspace.com/geezertechno
www.facebook.com/pages/The-Geezer/118792524798597

soundcloud.com/the-geezer/live-mix-by-the-geezer

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016