PARTYINFO

 

MECCA CLOSING PARTY

Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tommy Rogers, Loutka, Chris Sadler, Lafayette, Peet, OMGeez
Popis:
vstup 390/690/990 czk, vip 2500 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Silvestr 2011, poslední den v roce a zároveň poslední den klubu Mecca!

“Mecca Closing Party” nebude pouze jednou z mnoha dalších silvestrovských oslav, ale bude to poslední a jedinečná příležitost se, ve velkém stylu, rozloučit s Meccou, tak jak ji dosud znáte.

 

Během 13leté historie se v klubu vystřídala celá plejáda světových jmen a nesčetné množství domácích DJů. S těmi, se kterými jste se potkávali nejčastěji budete mít možnost se rozloučit také 31.12.2011 na Silvestrovké Closing party.

 

U dýdžejského pultu se tak vystřídají Djové, kteří po léta byli pevně spjati s klubem - Tommy Rogers, Loutka, Chris Sadler, Lafayette, Peet a nově OMGeez.

 

Tommy Rogers patří mezi nejoblíbenější české DJe. Úspěchy slaví i v zahraničí, kde hrál v klubech jako je Pacha London, Amnesia Ibiza, WMC Miami – USA, Fire London, The WhiteHouse.

 

Dalším, kdo neodmyslitelně patří ke klubu Mecca je DJ Lafayette. Je mistrem euforické nálady s vyjímečným citem pro hudební výběr. Hrál po boku takových jmen jako je Tiesto, Roger Sanchez, Eric Prydz, DavidMorales, Martin Solveig.

 

DJe Loutku lze právem považovat za základní pilíř české taneční scény. Byl u zrodu téměř všech dúležitých momentů vzniku a vývoje české klubové scény, a proto tato osobnost nemůže chybět v tak významný večer.

 

DJ Peet dokázal tři roky po sobě obsadit výborné pozice v nejprestižnější hudební soutěži Dance Music Awards a jeho párty Dirty Dancing získala zaslouženě titul "nejlepší klubová noc ČR”. Jeho cit pro hudbu a dokonalá technika mixu stále oslovují nové a nové generace českých clubberů.

 

Angličan, DJ Chris Sadler, známý pro své světelné brýle, se může pochlubit nejdéle fungující pražskou klubovou nocí Climax. Jen on dokáže spojit úžasně rytmické melodie ve strhující set, který bez jakékoliv nadsázky nenechá nikoho chladným.

 

Přijďte se rozloučit  se “starou Meccou”,  prožít neopakovatelnou noc a přivítat s námi Nový rok.

 

VSTUPNÉ / ENTRANCE (18+)

390,- předprodej do / presale till 30.11.2011 *

690,- předprodej do / presale till 30.12.2011*

990,- na místě / at doors

2.500,- V.I.P.

Předprodej / Presale: www.ticketsystem.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016