PARTYINFO

 

FETISH PARTY

Datum konání:
09.12.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
K.sandra, DJ Flesh, Akorolive (Akrom vs Ondřej Kohout – live guitar), Baker, Tokátko
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 22:30 - TOKÁTKO
22:30 - 00:00 - AKROLIVE
00:00 - 01:30 - K.SANDRA
01:30 - 03:00 - BAKER
03:00 - 04:30 - FLESH
04:30 - 05:00 - přesun na ofiko after party do Bayo baru ! :-)
 
 
Šesté pokračování Fetish Párty s podtitulem "czech cocoon heroes" již tento pátek v Toustru

Touster club a dj Flesh si Vás dovolují pozvat na další z řady šílených večírků v podobě Fetish Párty. Tentokrát v našem oblíbeném hudebním stylu Cocoon Heroes tedy hopsavého tech-house. Hlavním hostem večera bude půvabná djane K.Sandra, kterou doplní projekt Akrolive, Baker a rezidenti klubu Flesh a Tokátko.

 

Jsem moc rád, že mé pozvání přijala jedna podle mě z nejzajímavějších DJek tech-house na naší scéně! Djane K.Sandra, která se pohybuje na taneční scéně už od roku 2004. I přes to že vypadá za mixpultem jako křehká stále se usmívající panenka, nemůžeme očekávat nic jiného než pořádný nášup energického minimalu a tech-housu.

K.SANDRA

O další zajímavé vystoupení se postará live projekt DJe Akroma + solo kytara Ondřej kohout. Toto seskupení jsem měl možnost slyšet na CZECHPOINT open air festivalu a byl jsem velmi mile překvapen, jak moc se tech-house s kytarovým jamováním k sobě hodí! Věřím , že Vám se bude líbit také!

AKROLIVE

Druhým headlinerem na FETISH párty bude velký sympaťák a jeden z mých nejlepších kamarádů Patrik Beil aka. BAKER. Patrik žije již delší dobu mimo ČR (až v dalekém Dánsku) a už jsem měl příležitost poznat, že po hudební stránce mu to jen prospělo! Neskutečně kvalitní mixy a výběr tracků, které nutí partypeople vyrazit na parket!

BAKER aka. Patrik Beil

V neposlední řadě asi ani nemusím představovat jednoho z největších pražských bavičů Štěpána Tokátko Ježka - který celou párty rozjede a postará se o výbornou atmosféru hned od začátku. Elektro pogo disko pank - to je styl, který ho maximálně vystihuje!

TOKÁTKO

No a na závěr se snad na stupínek vyškrábu i já a děj se vůle boží! :-)))

FLESH

Moc se na vás všechny těším!

Alonso Fernandéz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016