PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
03.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Cafebar
DJs:
Zimmer (idj.cz/zimmer), MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, special videoprojection
 
 
Deep Inside v O2 Cafebaru na Karlově náměstí

V sobotu 3. prosince se koná další pokračování párty Deep Inside v příjemné kavárně a music baru o2, který se nachází u kraje parku na křižovatce Žitné ulice a Karlova náměstí. Setkáváme se zde vždy první sobotu v měsíci a také v příštím roce se můžete těšit na pravidelný přísun kvalitní hudby a také na různé zajímavé hosty.

 

Na poslední vydání v tomto roce přijal pozvání DJ Zimmer, který si pro Vás připraví plný kufr vinylů ve stylu electro a tech house. Tento zkušený DJ, pocházející z Moravy, dnes žijící v Praze, který hraje pravidelně v klubech a na akcích, Vás zcela určitě nenechá v klidu posedávat, ale perfektně Vás rozpumpuje a pobaví. DJ MCB má pro Vás tradičně připravenou nadílku té nejkvalitnější elektronické taneční hudby ve stylu deep and dark progressive. Sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetka dnes již klasických progressive pecek.

V o2 baru si přijde na své takřka každý, od lidí všeho věku venčících různá zvířátka (těm je vstup samozřejmě také povolen) až po ty, kteří chtějí zajít na rande, potkat zajímavé bytosti, zabrouzdat po internetu nebo prostě pořádně zapařit. Cafebar o2 je nekuřácký a stále online - všichni zde mají zdarma přístup na internet jak pomocí wifi tak prostřednictvím počítače na baru. Můžete na dálku sledovat zdejší děj a částečně do něj i zasáhnout. Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek.

Přijďte se pobavit a zapařit, těšíme se na Vás :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016