PARTYINFO

 

BEATS4KIDS

Datum konání:
09.12.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Marley
DJs:
L Plus, Kato, Elvis, Inspoiral X62, Umba, Drako, Schooler, Loula, Yadel, Flu, Junkett, Forma, Petit, more
Info:
http://www.beats4kids.cz
 
 
Páté výročí charitativní taneční party Beats4Kids je tady!

Opět pod záštitou neziskové organizace Černobílý svět Cinema Café Club bude probíhat veřejná sbírka, kdy výtěžek ze vstupného a kasiček společně věnujeme dětem z Dětského domova a školní jídelny Radkov.

 

Pátá oslava našich narozenin se uskuteční opět na dvou scénách v klubu Marley Ostrava 9.12.2011 od 20:00 hod. Letošní ročník bude ve znamení česko-slovenského bratrství, takže se můžeme pochlubit naší premiérovou zahraniční účastí. Jsme pyšní, že můžeme přivítat nejlepšího slovenského Dj L PLUSe, který nedávno podepsal kontrakt se světoznámým labelem Technique Records.

Dalším spojencem je spoluorganizátor slovenského Let it Rollu, KATO, kterému bude v setu sekundovat náš nejoblíbenější Mc TWEETY TWIZTA. Pomyslný souboj s nimi svedou ostravští a všem důvěrně známí ELVIS a INSPIRAL X62. Lineup doplní porubský Dj UMBA, dále si spolu střihnou set DRAKO a SCHOOLER. Kdo si je pamatuje z minulé party B4K, tak si je určitě nenechá ujít. Mimo jiné nás přijeli podpořit i pánové z Oder KHAN ft. AMOS. Ve své premiéře se představí ostravská DJka, zástupkyně ČBS, LOULA.

Těšíme se na jejich vystoupení.

Druhá stage bude opět ve znamení jezdců z Lazytempa (www.lazytempo.cz).

JUNKETT, neúnavný drtič basových linek, producent a dj. Momentálně už delší dobu parkuje u 140bpm a nikam nespěchá. Specialista na výtahovou hudbu.

YADEL a FLU jezdí stejnou rychlostí a parkují hned vedle Junketta. Sem tam zrychlí k autonomic d’n’b, Flu zase zpomalí k rytmům Latinské Ameriky. O závodění se již mluvit nedá. Raději deep meditace a dubové sudy.

Forma - projekt, který rád spolupracuje s hudebníky, mající na svědomí např. živý hudební doprovod k promítání němého filmu Gustava Machatého, Erotikon. Mírná inklinace k DS možná, glitch a podobné pazvuky jisté. Originalita pravděpodobná. O funky nářez se postará PETIT.

Vizuální stránku zajistí Cyberfire se svou UV show, dále Elemental crew s výzdobou klubu a v neposlední řadě se můžeme těšit na vychytané projekce VJe Psychocircuse, které budou doplněny úryvky z filmu All the invisible children.

Netradičním bonbonkem bude epesní módní přehlídka retroshopu Ňů Fešn šopa (www.retroshopa.cz), a věřte, že pohled na tyto krásné dámy by bylo hříchem si nechat ujít.

Nebuďme lhostejní ke světu kolem nás a pojďme společně 9. 12. 2011 pomoci dětem do klubu Marley, již po páté a věříme, že ne naposled.

"Nechceme spasit svět ani upozorňovat nad hrůzou světa. Svět je jaký je a nad barvou brýlí, které si nasadíme, rozhodujeme jen my sami.

Ale někdy můžeme lidem, kteří na ně prostě nemají, pomoci koupit brýle o odstín světlejší, než by sami doufali."

Rádi bychom předem poděkovali všem sponzorům, kteří se jakkoli podílejí na zrození pátého Beats4Kids:

Ge Volunteers, Helax, Klub Marley, Hotel Park Inn, Tiskárna Dubí, Rewolt.cz, Konopný shop, Gabka Říhánková, Provibe Studio, Cphone a všem klubům, které nám umožnily Warm Up.

S láskou tým Beats4Kids

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016