PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

flyer
Datum konání:
10.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik, Face, PC
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Dalším hostem sobotní House 4 Adults DJ PC!

Nalijme si čistého vína a klidně to může být i horký svařák, který v těchto nevlídných dnech tak spolehlivě zahřeje. Ten se také počítá! Co vás vlastně baví víc? Lítání s vyplazeným jazykem po pražských supermarketech, nebo předvánoční posezení s přáteli, při němž se čas tak příjemně vleče a kdo uteče, ten zaručeně nevyhraje... Nám je už od října moc fajn v klubovně 2. Patro. Rozhodně v ní nepotkáte děti, co se rodičům toulají po nocích a zatím se stále hudebně hledají, ale naopak ty, kteří se za těch deset dvacet let víkendových toulek po klubech už dávno našli a tak už přesně ví, co jim dělá dobře.

 

Právě pro ně je určena nová párty House 4 Adults! O něco jsme zpomalili, důraz klademe na silné melodie, které nemusí být nutně přeslazené jako ty vanilkové rohlíčky, občas si zavzpomínáme i na pecky, u nichž jsme tehdy protancovali nové střevíce od Ježíška, snažíme se zkrátka a dobře vytvořit tomuto prostoru příjemnou atmosféru takříkajíc na klíč... A ono to funguje. Kdo dřív přijde, ten si vyhlédne tu svou zaručeně nejpohodlnější pohovku, na níž se starými kámoši i novými známými klidně celý večer jen tak prokecá, opozdilci se mohou už jen opřít o bohatě zásobený bar se samými dobrotami, nebo se spolu s ostatními protáhnout na parketě.

A když House 4 Adults, tak pak to musí být i tentokrát muzika od dospěláků pro dospěláky. Dalším z těch, kteří pro nás všechny toto kritérium tak spolehlivě splňuje, je DJ PC. Stylový chameleón, velký archivář, sympaťák se spoustou zkušeností, který rozhodně nemá zapotřebí šlapat na plyn, aby to už zase odsejpalo. Ruku na srdce... Stresu v ulicích je právě v těchto dnech hodně, takže my si to v sobotu 10. prosince krátce po deváté hodíme hezky pěkně do pohody a na svou čest vám už teď slíbíme, že koledy, ani Last Christmas od nás neuslyšíte. Tak slibujeme! P.S. Ale cukroví s sebou do krabičky klidně vzít můžete a Františka vlastně taky - svorně si tam ve druhém patře uděláme voňavou noc...

A ještě něco... Nejlépe se na sobotní mejdan naladíte setem, který v klubovně 2. Patro na House 4 Adults zazněl přesně před měsícem – hezký poslech!

DJ Cubik @ House 4 Adults party 12-11-2011 Klubovna 2. patro by cubikcz

Vaši House 4 Adults rezidenti Cubik & Face.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016