PARTYINFO

 

HOUSE FACTORY LIVE! PRESENTS HARDWELL

Datum konání:
27.01.2012 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Hardwell (NL), Martin Gredner, Bon Finix, Tripmain, Jaqullin
2nd stage - Danny Bright, Da Moon, Danny May, Tommy, CJ Fox, Naabish
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 290/350 czk
Line-up:
MAIN STAGE:
22:00 - 23:30 Jaquillin
23:30 - 02:00 Martin Gredner
02:00 - 04:00 HARDWELL
04:00 - 06:30 Bon Finix vs. Tripmain

1ST TECH-FLOOR BAR:
22:00 - 23:00 Danny May
23:00 - 24:00 Cj Fox
00:00 - 01:30 Danny Bright
01:30 - 03:00 Da Moon
03:00 - 04:00 Tommy
04:00 - 05:00 Naabish
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Hardwell už klepe na dveře klubu Fabric! Přinášíme line up! Párty měsíce ledna, Hardwell už tento pátek ve Fabricu! Klub Fabric se na megapárty s Hardwellem, která proběhne již 27. ledna, opravdu připravil!
Hvězda minulého Sensation, Hardwell, už za 3 týdny ve Fabricu

Djská megastár, holandský producent Hardwell vystoupí už za necelé 3 týdny v ostravském klubu Fabric. Konkrétně to bude v páte 27.ledna v rámci noci House Factory Live! A zde vám přinášíme jeho biografii.

 

Výherce DJských ocenění, producent, manažer labelu, milovník hudby a jen 23-letý… Ano, teď Vám představíme HARDWELLA:

Hardwell, Kluk, který bere lásku k hudbě velmi vážně, se krok za krokem stává vedoucí osobností většiny DJs mladé generace. Hardwell nemohl ani nikdy snít o tom, co se kolem něj teď děje, když začínal svou DJskou kariéru ve svých 13 letech.

Po několik posledních let byl Hardwellův talent zaregistrován celém odvětví taneční hudby jako nový, zajímavý a osvěžující na scéně která se neustále vyvíjí. Pokud chcete popsat Hardwellovu identitu a hudební vývoj v jedné větě tak to nemůže být jiná než: „Teď přijel s Big Room House“ soundem a vytvořil si vlastní velmi unikátní značku jako DJ a producent.

Jeho bootleg tracků Steva Angella a Laidback Luka „Show Me Love vs. Be“ a Robina S se stal jeden z největších a nejhranějších hitů roku 2009. V roce 2010 Hardwell vydal některé další hodnotné tracky jako „Alright 2010“ s Red Carpet a „Feel so High“ s I-Fan, které byly licencovány do 10 zemí. Dále také „Molotov“ a „Voyage“ měly skvělý support od největších jmen na taneční scéně. Track „Move It To The Drum“ vydaný v koprodukci s Chuckie je také jedna z nejhranějších undergroundových skladeb.

Posledních pár let Hardwell ukazuje své remixerské schopnosti také pro top DJs jako Fedde Le Grand, Armin van Buuren, Tiësto, Bob Sinclar, Chris Lake, Funkerman, Laidback Luke, Sharam (Deep Dish), Steve Angello, Booty Luv, Flo Rida ft. Akon, Martin Solveig, Dada Life, Alex Gaudino ft. Kelly Rowland, Gareth Emery a Hi_Tack. Na vrcholu jsou ale výraznější úspěchy, a to Hardwellova série „Eclectit Beatz“ která patří k nejprodávanějším albům několika posledních let.
Za gramofony/přehrávače Hardwell s sebou nikdy nezapomene vzít jeho výjmečné technické dovednosti, rozdílnosti hudby, distingovaný vzhled a přidat osobní přístup. Toto vše s sebou vždy bere na svých vystoupeních po celém světě od Sydney po Miami, od Ibizy po Lodnýn. Posledních pár měsíců Hardwell jezdí tour s Tiësto v Severní Americe a poprvé si také zahrál na největší taneční párty „Sensation“ v Praze.

V roce 2011 Hardwell pokračoval se svou produkcí top tracky jako „Encoded“, který měl na YouTube 700 000 shlédnutí, dosáhl Beatport Top 10 a získal podporu těch největších Djských jmen po celém světě. A zmínili jsme již jeho spolupráci s Tiësto na tracku „Zero 76“ ? Tento track byl číslo 1 na Beatportu a obdržel spoustu ocenění.

V březnu tohoto roku Hardwell představil svou vlastní rádioshow „Hardwell On Air“, která je vysílána na nejoblíbenějším holandském rádiu „SLAM!FM!“ a největší satelitní stanici Sirius XM v USA. „Harwell On Air“ dává víkendu extra stimulaci přinášením nových trendů a originálního Harwellova zvuku. Vedle nejnovějších floorfillers show také dává možnost novým Djským talentům. Také jeho vlastní akce „Hardwell Presents Revealed“ je na cestě zrušit všechny kluby na světe.
Také v léto 2011 vypadalo slibně! Kromě velkého množství festivalů hrál v Nizozemí, na Ibize několikrát v klubu Privlege, Amnesia a také vystoupil na Electric Daisy Carnival v Las Vegas, USA, Tomorrowland v Belgii, na Creamfields v Velké Británii, na Electric Zoo v New Yorku nebo na Techno Parade v Paříži. Také pokračoval s novou epizodou své kompilační série „Revealed“ jako pokračování úspěšné „Eclectic Beatz“. Dále mixoval kompilaci Amnesia Ibiza s jeho novým trackem „The World“.

Musíme pokračovat? Myslímě že je to jasné jako facka! 27.ledna se všichni potkáme ve Fabricu na House Factory Live!

Aktuální vstupné je příjemných 350,- Kč!

Vstupenky můžete nakupovat v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum). Lístky je možno zakoupit i v rámci našich parties. Mimoostravským nabízíme možnost zaslání na dobírku nebo platbu bankovním převodem, pro tuto možnost kontaktujte jirka@fabric.cz.

Celá soupiska noci je zde:

★ House Factory Live! Main stage:
- HARDWELL /NL/
- MARTIN GREDNER
- Bon Finix
- Tripmain
- Jaqullin

★ 1st Tech-floor bar:
- Danny Bright
- Da Moon
- CJ Fox
- Danny May
- Tommy
- Naabish

Těšíme se na Vás!

Fabric Team

 
Už tento měsíc vystoupí megastár Hardwell v ostravském Fabricu! Hardwell vystoupí koncem ledna ve Fabricu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016