PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
10.12.2011 - sobota
Místo konání:
Kladno - BPM musicbar
DJs:
Progressive Brothers (DJ MCB & Sunafer), Carrione aka Dieselphunk
Popis:
vstup zdarma, free fresh fruits, special videoprojection
Line-up:
21:00 the PB
23:00 Carrione
01:00 the PB
 
 
Deep Inside v kladenském BPM Music Baru

V sobotu 10. prosince vás zveme na další pokračování klubovky Deep Inside v parádním music baru BPM, který se nachází v centru Kladna, v Poděbradově ulici 550.

 

Jako vždy jsme si pro Vás připravili několik specialit. 
Jsme rádi, že opět přijal pozvání kamarád a kolega DJ Carrione aka Dieselphunk, zástupce českého internetového trance & progressive rádia Sensation Factory, DJ jenž má za sebou více než 10 let hraní po klubech a parties a také produkční a promotér mnoha zajímavých akcí, jenž se věnuje i hudební produkci. Mezi jeho další aktivity patří působení v managementu rádia, kde má i svůj pravidelný pořad Party Week, vysílaný každý čtvrtek od 20 hodin, nabitý informacemi, párty novinkami, soutěžemi a samozřejmě skvělou hudbou.

Po zbytek noci Vás bude provázet hudební formace the Progressive Brothers ve složení DJ MCB & Sunafera. Díky jejich dlouhodobé, dlouholeté spolupráci a vytříbenému, téměř totožnému výběru hudby, se jejich produkce zaručeně vždy promění v jeden harmonický celek. Můžete se těšit na masívní, atmosferický, undregroundový sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetku dnes již klasických progressive pecek.

Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek. Na osvěžení pro Vás bude na baru připraveno čerstvé ovoce a také se můžete těšit na malý hudební CD dáreček.

Přijďte zapařit, těšíme se na Vás, the PB & BPM crew :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016