PARTYINFO

 

HURRA TORPEDO

Datum konání:
28.01.2012 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
Live:
Hurra Torpedo
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Norská kapela Hurra Torpedo, kterou znáte z vánoční reklamy, přijete v lednu se svou elektro-spotřebičovou hudební show i do Ostravy!

V předvánoční kampani nejmenovaného prodejce elektro-spotřebičů je vidět trio ulítlých performerů v modrých teplákách zpívající českou koledu a ničící při tom elektro-spotřebiče. Málokdo asi poznal, že tuto kampaň nahrála světově uznávaná norská kapela Hurra Torpedo, která místo běžných hudebních nástrojů používá ledničky, sporáky, pračky nebo mikrovlnky. V rámci svého lednového turné se Hurra Torpedo živě objeví 28. ledna také v ostravském klubu Fabric. Pokud máte pocit, že už jste v životě viděli všechno, nenechte si ujít „kuchyňské“ verze známých hitů od Britney Spears, Pixies nebo Lady Gaga. S mrazáky, sporáky, pračkami, toustovači, hrnci a mikrovlnkami posouvá norská kapela coververze známých popových songů do teritoria industriálních komediálních performancí, v nichž si nikdo nemůže být jistý dne ani hodiny.

 

Trio performerů v stylových modrých teplákovkách se do širšího povědomí dostalo před pěti lety, kdy miliony lidí na internetu shlédly jejich klip s kuchyňskou úpravou hitu z 80. let - Total Eclipse Of The Heart.

 

 

Záznam z norské televize udělal z kapely přes noc nefalšovaný internetový fenomén.

Vstupenky v předprodeji 295 Kč, na místě 350Kč

Předprodej v síti Ticketpro www.ticketpro.cz , v klubu Fabric a v prodejnách Subform na Nádražní ulici + OC Futurum.

A pozor! Partnerem koncertu je společnost Elektrowin, která se zabývá zpětným odběrem elektrozařízení. Máte doma nepotřebný starý mobil nebo jiný elektrospotřebič? Doneste ho v den konání akce na místo a z každé předem zakoupené vstupenky na tento koncert vám bude vráceno 100 Kč.

další informace a ukázky:

www.youtube.com/watch?v=aCP0qt6dKWg

www.youtube.com/watch?v=MuZwnC9rB-A&feature=related

www.youtube.com/watch?v=HVdh-kysytc&feature=related

www.hurratorpedo.com

www.myspace.com/hurratorpedo

 

Napsali o koncertech Hurra Torpedo:

 

Ze žádné kapely, která zahrála na letošním festivalu SXSW v Austinu jsem nebyl tak paf jako z norské spotřebičové kapely Hurra Torpedo. Těžko říct jestli to bylo neúnavné násilů vůči neživým objektům, narážky k divákům během přestávek mezi písněmi nebo švihlé oblečení, ale kombinace všech těchto elementů udělala z vystoupení jedno z nejlepších, které jsem v životě viděl.“

Todd Maternowski – Pegasus News

 

Tak živelnou atmosféru jsem už hodně dlouho nezažil. Neskutečný kotel.

Sranda. Strhující zážitek. Bravo!

Holy Jay - Rave.cz

 

Odezva od publika byla fantastická. Tihle hoši jsou trochu muzikanti a trochu herci, ale tak či onak umí udělat fenomenální show. Absolutně doporučuji, jestli hrají někde poblíž tak to bude večer na který nezapomente.“

blog Sun Is High

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016