PARTYINFO

 

NYE BASH 2012

Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Pavel Bidlo, Ladida, Vasquez
Popis:
start 21:00, vstup 200 czk
 
 
Klub Event oslaví Silvestra s hvězdným obsazením za gramofony!

Ladida, Pavel Bidlo a DJ Vasquez vás zvou na Silvestrovskou párty, která proběhne v klubu Event v Hradci Králové.

 

Ladida

Patří k nejzářivějším hvězdám českého DJ´s nebe. Zahrála si během své úspěšné kariéry na největších technoparty světa. Mixovala po boku největších ikon světové taneční muziky Carla Coxe či Jeffa Millse. Pravidelně vystupuje v zahraničí již 16 let. Je rezidentem radioshow Dance Extravaganza na Evropě 2.

www.soundcloud.com/djladida

www.ladida.cz

 

Pavel Bidlo

Legenda české taneční scény. Pavel Bidlo se po mnoha letech strávených v USA vrátil zpět do České republiky, aby místní taneční scénu osvěžil svými unikátnimi mixy. Nejen jeho skalní fanoušci jsou nadšení. Důkazem je šňůra vyprodaných akcí, které zatím po svém „come backu“ domů stihl odehrát.

soundcloud.com/pavelbidlo

 

VASQUEZ

...Dj Vasquez – pod tímto pseudonymem se schovává od roku 1997 Vlastimil Švarc. Jeho hudební záběr je široký, od funky housu přes progressive a techhouse až do techna.Letos organizoval BPM stage na festivalu Mácháč. Stejnojmená agentura BPM.DJ se zabývá se také bookingem .Ve spolupráci s Dj´s Loutkou a Lucasem Hulanem zakládá vlastní label, buduje nový prostor pro BPM on-line Tv spolu se zvukovým studiem a hlavně, začíná se naplno věnovat vlastní produkci.

www.bpm.dj

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016