PARTYINFO

 

RICHIE B-DAY AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
25.02.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
L.sada, Richie, Pietros, Subgate vs Finidi, Thonic
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Znovuotevření Studia54 proběhlo úspěšně a stylově!

Studio54 děkuje všem, kteří se zasloužili o rychlé znovuotevření a návštěvníkům za podporu a skvělou víkendovou atmosféru!

 

Již minulý týden jsme vás informovali o výbuchu plynu v budově, kde sídlí i afterklub Studio 54, který minimálně zasáhl klub samotný. I přesto byl team Studia 54, jeho spolupracovníci a další firmy nuceni přistoupit k opravě a odstranění některých škod. Během čtyř dnů se nám tak podařilo klub znovu otevřít a vyvrátit tak prvotní spekulace o dlouhodobém zavření, které kolovaly na různých sociálních sítích. Za nutné úpravy v rekordním čase bychom rádi poděkovali celému teamu Studia 54 včetně barmanek,  úklidové sekce, ochranky a samozřejmě i vedení klubu. Velké díky patří také teamu mistra Dlaždičky a rezidentům z řad djů, kteří se na úpravách také podíleli.

Vám návštěvníkům děkujeme za přízeň a za skvělý víkend, během kterého jste si užili dvě afterparties a bavili jste se až do odpoledních hodin.

Budeme se na vás těšit na jedné z dalších akcí pod hlavičkou Studia 54, o kterých se dozvíte více na www.studio54.cz nebo na facebookovské fan pagi klubu http://www.facebook.com/pages/Studio-54/98626042436

Team Studia 54!

 
Oficialní prohlášení o úniku plynu v budově zemědělského svazu, ve kterém sídlí afterclub Studio 54!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016