PARTYINFO

 

LET IT ROLL CZECH

Datum konání:
17.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Andy C, High Contrast, London Elektricity, Netsky, Fred V & Grafix, Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle, Raiden, 16BIt, Kryptic Minds, Pixie, Suki, Bifidus Aktif, Akira, IM Cyber, X.Morph, One Way, Rudeboy, M4Y4, Mc Procter, Smack, Merak, Chik, Franill, Stifler Selecta, Dirty Little Toaster, Mcs Wrec & GQ
Info:
http://www.letitroll.cz
 
8 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Let It Roll představuje Take Control!

V pátek 17. února si v rámci Let It Rollu užijeme Hospitality, Take Control a Dubstep Alliance. Take Control, party zaměřená na deepový, soulful ale i trvrdý a industriální sound představí zástupce všech těchto odnoží. Těšte se na kvarteto Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle a Raiden.

 

Black Sun Empire www.blacksunempire.com

Vstupte do impéria temné technokracie drumandbassu. Jeho tři panovníci vás nepřijmou na milost. Jejich symboly moci jsou krutopřísná basa, drtivě rovný beat a chladná thrillerová atmosféra. Éra jejich impéria se datuje od roku 2000. Poslední album Lights & Wires pochází z roku 2010, kde také experimentují s dubstepovými rytmy.

BSE Podcast 016 by blacksunempire

D-Bridge soundcloud.com/dbridge

D-Bridge začínal se skupinu producentů a djů Bad Company. BC se ale rozešli a každý člen se vydal jiným směrem. Darren, velký vzhledem i srdcem zvoli deep. Když před pár lety dnb scéna jako celek nenabízela nic nového, vytáhl D-Bridge svůj klub Autonomic. Subžánr s kontrastními ťukacími beaty a  vangelisovými plochami se rychle ujal mezi začínajícími i zkušenými producenty.

Vicious Circle www.myspace.com/viciouscircleuk

V hutném soundu od této bandy je slyšitelný londýnský cihlový underground.  Vicious Circle spojují  energii techstepu s čisťounkým deepovým zvukem, možno pojmenovat deepstep.  Jejich releasy se prorazily na labely Renegade Hardware, Critical  nebo Commercial Suicide.

Raiden soundcloud.com/raiden

V jeho tvorbě jsou patrné vlivy techna a ravu. Ne ani tak rytmem, ale celkovou atmosférou skladeb. Raiden nerad šetří basou, proto bude zážitek z jeho hraní na velkém zvuku doslova povznášející.  V jeho posledním albu Béton Armé (2011) si navíc rozšiřuje obzory o nové škatulky dnb a dotahuje svůj zvuk k dokonalosti.

 
Let It Roll je na Jízdomatu a zdražuje Kompletní line up na Let It Roll LIR CZ za dva měsíce, LIR SK již v sobotu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016