PARTYINFO

 

LET IT ROLL CZECH

Datum konání:
17.02.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Andy C, High Contrast, London Elektricity, Netsky, Fred V & Grafix, Black Sun Empire, D-Bridge, Vicious Circle, Raiden, 16BIt, Kryptic Minds, Pixie, Suki, Bifidus Aktif, Akira, IM Cyber, X.Morph, One Way, Rudeboy, M4Y4, Mc Procter, Smack, Merak, Chik, Franill, Stifler Selecta, Dirty Little Toaster, Mcs Wrec & GQ
Info:
http://www.letitroll.cz
 
8 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Let It Roll představuje Take Control! Let It Roll je na Jízdomatu a zdražuje Kompletní line up na Let It Roll
LIR CZ za dva měsíce, LIR SK již v sobotu

Pražský Let It Roll se odehraje 17. února v prostorech Křižíkových pavilonů na holešovickém výstavišti. Kromě zvětšení akce (indoor verze poprvé nabídne tři pódia) se dočkáte i většího pohodlí a dalších výhod. Pokud jste nedočkaví, zvažte účast i na slovenské a polské verzi!

 

Let It Roll nabídne atraktivní program a nadstandardní technické vybavení (zvuk L-Acoustics a Funktion-One) a kreativní a originální zpracování dekorací jednotlivých podií – pro únorové vydání se můžete těšit na speciální vesmírné pokoukání.

Změna prostředí nabídne čistší prostor s větší kapacitou (loňský Let It Roll byl vyprodán již v předprodeji) a s tím související větší pohodlí. U Výstaviště v Holešovicích je také výhodou možnost parkování v okolí.

Novinkou bude rozmístění stagí. Ty budou 3, oddělené - každá v jedné samostatné hale, které budou vytápěné. Suma sumárum – Let It Roll nabídne 3 regulérní party, mezi nimiž můžete libovolně procházet. Již teď můžeme prozradit, že dvěma z nich budou Take Control a Dubstep Alliance, třetí, největší lákadlo, zveřejníme co nevidět.

V současnosti vrcholí přípravy na první slovenský indoor Let It Roll, na němž v sobotu 17. prosince zahrají Andy C, Roni Size, S.P.Y, The Prototypes, Audio, Current Value, COOH a Forbidden Society. Trenčín je z České republiky coby kamenem dohodil. Mrkněte na www.letitroll.sk.

Výletníkům rozhodně nesmí ujít polská verze, která je naplánována na 14. ledna do Katowic, opět velmi blízko českých hranic. Zde uvítáme Hospitality a sestavu High Contrast, Netsky, Blockhe4d, John B a B-Complex. Na druhé scéně rozjedou dubstep Joker, Hatcha a Youngsta. Více naleznete na www.letitroll.pl.

Vstupenky na pražský Let It Roll si můžete zakoupit již nyní, v předstihu, za nejnižší možnou cenu 450 Kč + poplatek v síti Ticketportal. Jako vánoční dárek jsme pro vás připravili i speciální balíček 2 vstupenek na letní festival (20. & 21. července 2012) za 800 Kč + poplatky. Informace hledejte na www.letitroll.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016