PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
07.01.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Ixel (DE / Frucht), EL (RU), CARLA (Carl King vs. Ala), Insect Elektrika live!, Pavel Batala
Popis:
vstup zdarma
 
 
Lednové vydání klubovky Bubbles U Bukanýra

Začal nám rok 2012, který je podle mnoha lidí pro nás poslední. Nezbývá než si užívat každého dne na plné pecky a hutné beaty!  Tak jsme na začátek roku vybrali opravdu masitý line-up, jehož hlavním jménem je berlínský techno velikán IXEL kterého momentálně můžete slyšet v kubech jako je Tresor či Berghain a vidět na vysokých místech světového žebříčku. Dalšími hosty bude česká dvojka Carl King vs. Ala, Pavel Batala vs. Insect Eektrika live! A ruský DJ EL.

 

Ixel

DJ, producent a grafik se sídlem v Berlíně. Od počátku věků  má zájem o to, cokoliv spojené s elektronickou hudbou. V roce 1996 začal svou kariéru jako DJ. Po zvládnutí oblasti DJingu cítil potřebu pro tvůrčí rozvoj. V roce 1999 cítil, že je na čase začít vyrábět své vlastní skladby.  Jako výsledek se Ixel  stal nejen členem berlínské klubové scény, ale také po celém Německu a Evropě. Jeho inscenace skutečně odstartovala v roce 2008, kdy se mu podařilo vydat vinyly na labelech jako Meleon Music, Flicker Rhythm a Zylinder. V roce 2011 vydal pár společných desek s Mikem Wallem na labelech Varianz, Aspekt a Nutempo. Dále na digitálních lebelech  jako Frucht, kde si ho všíma Troy Pierce a zároveň kde bourá horní příčky Beatport Top Charts

Carla (Carl King vs. Ala)

DJ ALA alias Aleš Lenfeld spatřil světlo světa ve vychodočeském městečku Jaromeř kde také dodnes žije.  Zájem o elektronickou hudbu projevoval již od mládí kdy ho ovlivňovala produkce takových velikánů jako byli a jsou například KLF, U96, Kraftwerk, The Prodigy, atd. Když se pak dostal na první párty do pardubického Life klubu, ihned věděl kam bude jeho život směřovat. Prvního gramofonu se nakonec dočkal až v roce 2002 kdy také začal se svým kolegou Hugo Strikem hrát a pořádat první akce. Hned začátkem roku 2003 už získal residenci v místním klubu Bastion35 kde nakonec dostal volnou ruku v pořádání elektronických akcí. Procestoval již spoustu klubů jako je například Roxy v Praze, Brněnská Fléda, Polský Osrodek, nebo Slovenský Subclub. Z festivalů jsou to potom např. HradHouse, Hrachovka, Shotgun, Creamfields nebo SummerOfLove. Zahrál si s lidmi jako: Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Ellen Alien, Apparat, Makaton, Popof, Scan X, Space djz, Technasia, Mike P, Robin Judge, Milosh, Skank, atd.

Pavel Batala vs. Insect Elektrika

Insect Elektrika oslaví svůj první track na vinylu na labelu Frucht. K této příležitosti jeden z dvojice doplní vystopení Pavla Bataly o live hraní na syth.

Akci pro začátek rozjede podpora z Ruska DJ EL.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016