PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
26.01.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Kubatko (Beyond Belief / Quazi Delict), Macio (SoundCream)
Popis:
vstup zdarma, start 20:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ Bukanýr ve čtvrtek s Kubatkem a Maciem!

Tak jak? Vánoční pohoda nenávratně za námi, vytoužená dovolená tak daleko před námi a co teď? Pokud se vám při vypouštění kapříka u Vltavy zalíbilo, i v lednu můžete snadno jejímu vábení podlehnout. Zvláště, když ona při těch „tropických“ teplotách stále ne a ne zamrznout... Alespoň se zcela zdarma pohoupeme a tentokrát si buďte stoprocentně jisti, že kapitán čtvrtečního večírku Unplugged opustí známý párty škuner Bukanýr opravdu jako ten úplně poslední. A co že vám již tradičně tříčlenná posádka bude k tanci a k poslechu hráti? Tentokrát bude stylově velmi dobře sladěna – na programu večera totiž bude jen deep house a kormidlem si ten večer otočí Kubatko, Macio a rezident Face. A aby to náhodou nebyla jen hudba beze slov, o to se spolehlivě postará MC Manda, kterému to zde nebývale sluší!

 

Ovšem pozor! Kdo chce to jedinečné  souznění medového hlasu na lehounkém podnose house music slyšet, ten si musí pospíšit... Jen pár minut po osmé se na celé dvě hodiny Bukanýr jako mávnutím kouzelného proutku promění na malou zkušebnu, v níž ani ti dva hlavní protagonisté netuší, jak to všechno vlastně dopadne. Pokaždé jde o improvizaci, v níž jeden neví, kdy mu ten druhý otevře pusu a druhý zase, jaká deska tomu prvnímu přijde pod ruku. Budou si Face a Manda opět rozumět, nebo se tentokrát do krve pohádají? Vzrušenou atmosféru přijde naštěstí kolem desáté uklidnit Andělem oceněný producent Kubatko. Tentokrát však v roli dýdžeje, přičemž je dost dobře možné, že do svého setu propašuje i nějaký ten rozpracovaný materiál, který na vydání teprve čeká. Rozhodně tedy mějte uši dokořán a vychutnejte si Jakubovu parádní selekci, která na zdejší palubě zatím nikdy nezklamala a která tak snadno přibližuje, co ve volném čase poslouchá a co ho při skládání nevědomky ovlivňuje. Tuhle deep house partu však nebude trhat ani Macio, který obvykle holduje úplně jiným rytmům... Na stupínek se postaví o půlnoci a jako skutečný profesionál dohlédne na to, abyste v tanečních kreacích nepolevovali a z parketu jste si ku domovu odnesli skutečně jen tu dobrou náladu a to bez přebytečných klínů v hlavě.

I v lednu se na jedné lodi a na jedné palubě setkáte s těmi, kteří pro vás den co den připravují obsah jedinečného portálu o taneční hudbě. Do nového roku jsme si navíc dali předsevzetí, že techno.cz bude po šestnácti letech existence ještě lepší a ještě atraktivnější než dosud. Ostatně i váš podnět bude brán v potaz a vězte, že ani tentokrát neodejdete s prázdnou. Pokud vám vánoční dárek z jablonecké cukrárny s muzikou Nula 2 přišel vhod, David s Honzou posílají další várku aktuálních DVD Slices, abyste si při tom dlouhém čekání na jaro alespoň trochu zkrátili čas... Díky, kluci!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"


P.S. Další díl párty Unplugged se koná 23. února 2012 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Floex (Minority Records) a Stanzim (Radio 1).


Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

DJ Face feat. MC Manda @ Unplugged, House boat U Bukanyra 24.11. 2011 by Myclick

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016