PARTYINFO

 

SEMTAM FEAT. MANNEX

Datum konání:
20.12.2011 - úterý
Místo konání:
Praha - XT3
DJs:
Telka
Live:
Semtam feat. Mannex, Perfect Unity
Info:
http://www.semtam.eu
 
 
Skupina Semtam vyrazila na menší turné!

Vážení a milí, skupina Semtam by vám ráda oznámila, že  výročí druhého roku živého vystupování oslaví menší koncertní sérií po vlastech pražských a českých.

 

Na konci dubna 2011 skupina odehrála své první zahraniční vystoupení v poměrně nezvyklé zemi pro českou kapelu a byla tak prvním českým elektronickým projektem vystupujícím na festivalu Harare International Festival of Arts v africkém Zimbabwe. Koncert 30.4. 2011 na festivalu byl vyprodán a setkal se s velkým úspěchem. Zároveň skupina ještě vystoupila v Harare v klubu Basement a odehrála speciální benefiční show pro 70 dětí ze sirotčince St.Marcellin Children´s Village, Hatfield, Harare. za asistence známé české Vjky a a výtvarnice Toy_box a ambasády České republiky v Harare.

Skupina Semtam, původně studiový projekt (od roku 2000) totiž od svého prvního živého vystoupení v pražském klubu  Chapeau Rouge v prosinci 2009 čile spolupracuje se známým Zimbabwským zpěvákem Emanuellem „Mannexem“ Motsi.

Mannex je hlavní zpěvák v současné době nejznámější a nejdéle hrající roots reggae skupiny Transit Crew a platí za nejlepší Zimbabwský hlas v této oblasti.

Opresivní politický režim Roberta Mugabeho vytváří v Zimbabwe specifické podmínky pro místní umělecký život a zároveň ovšem neumožňuje velkým talentům dosáhnout plného uplatnění pokud nemluví v souladu s režimem. Proto jsme velmi rádi, že můžeme jedinečný Mannexův hlas představit Českému, potažmo Evropskému publiku a doufáme, že v něm najde zalíbení a my budeme moci vozit Mannexe do Evropy častěji.

Zveme Vás tedy na dva pražské a jeden znojemský koncert v prosinci 2011.

V úterý 20.12.  odehraje Semtam s Mannexem samostatný koncert v pražském klubu XT3, (Rokycanova, Žižkov) spolu s nimi zahraje ještě pražský dubový soundsystem Perfect Unity – Live dub show s živými houslemi. Po koncertě DJ Telka.Začátek 20:30

Ve čtvrtek 22.12. pak Semtam zahraje v Klubu Gogo, Znojmo.

V pátek 30.12. v pražském klubu Cross v rámci akce Dubstep vs. Breaks zahraje Semtam feat. Mannex následován další pražskou elektronickou formací Le Pneumatiq a několika dubstepovými dji.

Pražské koncerty budou osvětleny také účastí známé zpěvačky C-Lary (Klára Nemravová) s kterou Semtam spolupracuje již mnoho let.

Skupina v současnosti kombinuje ve  svých vystoupeních dva synchronizované počítače, analogové efekty, dechové nástroje a vokály s prvky stylů jako dubstep, breakbeat, dub či i house. Sami svůj styl nazýváme Tanc´n´houp. Neb je míněn k tanci či zamyšlenému pohupování.

www.semtam.eu

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016