PARTYINFO

 

NAVIGATORS

flyer
Datum konání:
21.12.2011 - středa
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
Robot
Live:
Navigators
Popis:
start 21:30
 
 
Nejočekávanější vánoční koncert pražské klubové scény

Ani letos nepřijdou fanoušci pražských Navigators o jejich hudební nadílku – vánoční koncert v Lucerna Music Baru se stal již tradicí, tedy ani letos tomu nebude jinak. Tentokrát to bude ale ještě větší: dechová sekce, 6 vokalistů, exklusivní premiéra a jedno velké „navigátoří“ překvapení!

 

Od letošního srpna chystá 20 členný tým lidí zatím největší vánoční show této kapely.

Neomezeni časem a prostorem naservírují Navigators 21. 12. ve 21:30 jejich několikachodové vánoční menu složené z toho nejlepšího z desek Sky Travellin a My Place, okořeněné jedinečnou live premiérou, doplněné o překvapivou přílohu a zakončené již tradičním dezertem v podobě afterparty s Dj Robotem.

Předvánoční koncert je významným mezníkem aktuálního Navigators Think Big Tour, které již naplnilo několik klubů ve velkých českých městech a po vánočním speciálu bude volně pokračovat až do začátku roku 2012.

Toto tour kapela odstartovala dlouho očekávanou premiéru videoklipu k písni Getting out, u něhož se režie opět ujal Pavel Fuksa, který je již autorem „sirkového“ videoklipu k písni My Place.

Vánoční speciál pražských NAVIGATORS byste si rozhodně neměli nechat ujít!

Předprodej vstupenek již nyní na pokladně Lucerna Music Baru (Otevírací doba: Po - Pá 09:30 – 19:00) a v sítích TICKETSTREAM.CZ a TICKETPRO.

foto: Tomáš Třeštík

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016