PARTYINFO

 

SILVESTR IN CAFE O2 2011

Datum konání:
31.12.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - O2 Cafebar
DJs:
Synaptik, Myclick, Sirius, Freakox a další
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Také o2 Bar má na Silvestra zajímavý program!

Dne 31.12. zakončíme rok 2011 v pražském klubu Cafe o2, kde se odehraje klubová noc Silvestr In Cafe o2. Součástí programu budou kvalitní sety od rádiových DJs i drum´n´bass průkopníků. Co vás tedy čeká a nemine v klubu Cafe o2?

 

Silvestrovská show v podání DJs: Synaptik, Myclick, Sirius, Freakox a mnoho dalších přátel a umělců! Bude to zároveň i oživení klubu Cafe o2, který potřebuje podpořit večírky a udělat lidem radost při poslechu muziky...

Celou akci odstartuje v 21:00 rezident klubu Cafe o2. Právě DJ Synaptik zde má své pravidelné akce a jeho sety se řadí převážně do electro ambietní sféry. Zde si můžete poslechnout jeho DJ set, který je stylově velmi pestrý a nepohybuje se stále ve stejném rytmu:

http://soundcloud.com/o2bar/synaptik-o2bar-prague-beaten

Na něho naváže Myclick - zkušený DJ a moderátor pořadu Fluffy Clouds na Radiu 1, s velkým přehledem a vždy s kvalitní muzikou ze své obrovské sbírky dvanáctipalcových desek. Už od roku 1993 miluje house a ten prokládá různými jazzovými nahrávkami.

http://soundcloud.com/myclick

Freakox podpoří akci v drum´n´bass, break beat a liquid funk náladě. Při poslechnu jeho DJ setu se necháte snadno unést jeho beaty, které náhle tepou celým vaším tělem. Rychlost a výběr desek mu nedělají žádný problém a je schopen s přehledem roztančit i celou Roxy. Freakox patří do bookingu Drumandbass.cz DJs a na Silvestra si do Cafe o2 připraví pestrý novoroční set, s nímž všichni tak snadno vkročíme do roku 2012.

http://www.myspace.com/freakox

Během večera se představí také Sirius, který holduje různým hudebním stylům. Také jeho produkce je různorodá a nikdy nemá stejný rukopis... V oblibě má jazz, broken beat, nu jazz, liquid funk, drum´n´bass, break beat a jeho velkými oblíbenci jsou: Seba, LTJ Bukem, Naibu, Lenzman nebo Blu Mar Ten.

http://soundcloud.com/sirius01/friday-night-by-jazzist

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016